Les dette før du får Botox

Til tross for populariteten til naturlige skjønnhetsbehandlinger og anti-aging hudpleie regime, fortsetter interessen for Botox i USA bare å stige. Den injiserbare er fortsatt nummer én når det gjelder minimalt invasive prosedyrer, med 7,2 millioner Botox økter i 2017, en to prosent økning fra året før. Fra mykhet panne rynker for å stramme kjevelinjen, er allsidigheten og minimal nedetid for Botox det som er gjort det injiserbare gå fra tabu til vanlig samtaleversjon. 

Som du sikkert vet ved nå, virker botulinumtoksin ved lammelse av muskler, og utjevner derfor rynker og furer i huden. Men hvis du vurderer Botox for første gang, har du sannsynligvis mange spørsmål.

Her bryter fire topp plastikkirurger og kosmetiske dermatologer ned alt du trenger å vite før du får Botox-injeksjoner. 

RELATERTE: 8 ting du trenger å vite før du får leppeinjeksjoner

1. FORVENT BETALING

“Hvis en avtale virker for god til å være sant, er det sannsynligvis,” sier Dr. Dara Liotta, en New York City-basert, dobbeltbrett-sertifisert kosmetisk og rekonstruktiv ansikts-plastikkirurg. Så hvor mye kan du forvente å betale for injeksjoner? Det avhenger av kostnaden for materialet som brukes, hvem administrerer det, og hvor du bor. “De travlere, mer velutdannede, styreteksjonerte legemiddelinjektorer som er i store byer og bruker high-end-produkter, vil trolig koste mest,” tilføyer hun. 

Styrets sertifisert plastikkirurg Dr. John Paul Tutela anbefaler å unngå rabatter som vises på Groupon og andre forhandlingssteder. “Mesteparten av tiden kjøpes produktet fra utlandet, og forsyningskjeden er ikke regulert i det hele tatt,” forklarer han.

Legene belaster vanligvis av enheten, slik at pasienten bare betaler for den faktiske mengden Botox som blir brukt, men du kan også få en pris basert på det ansiktsområdet du injiserer. I gjennomsnitt kan dette variere fra $ 280 for kråkens føtter eller horisontale ansiktslinjer til $ 480 for vertikale rynker. 

2. Tidsplan for en konsultasjon

Enten det er på samme dag eller en uke før du planlegger å få Botox, setter du en konsultasjon med legen din. Det er avgjørende at du og legen din har samme bølgelengde slik at du har realistiske forventninger og er fornøyd med resultatene. “En konsultasjon er først og fremst lovlig påkrevd før noen medisinske behandlinger,” sier New York City-baserte, styrelsesertifiserte kosmetiske dermatolog Dr. Paul Jarrod Frank. “Konsultasjon inkluderer en diskusjon av kosmetiske bekymringer, behandlingsmuligheter, og risiko og fordeler. Alle er avgjørende for et trygt og effektivt resultat. “

3. DET ER IKKE LIKELIG AT DU BRUER

En vanlig misforståelse er at Botox forlater blåmerker. Mens det alltid er en risiko, er det ganske lite. Hvis du gjør blåmerker, sier Dr. Frank at mange leger tilbyr post-Botox-lasere for å minimere misfargingen. 

VIDEO: Stol på oss, vi prøvde det: Microfeathering og Botox

4. DU KAN GÅ RETT TILBAKE TIL Å VÆRE OPPSTATTER ETTER BOTOX

Bortsett fra å gi nesten umiddelbare resultater, er det gjort Botox så spillet endrer seg at det er null nedetid etter prosedyren. Mens du kan oppleve litt hevelse og litt nummenhet, kan du gå tilbake til jobb eller fortsette dagen etter avtale. “Det kan hende noen hevelser og noen aktivitetsrestriksjoner (for å unngå å øke blodstrømmen i ansiktet ditt), men det kan sikkert gå tilbake til jobb samme dag etter injeksjonene, sier styresertifisert plastikkirurg Dr. Deborah Yu av plastikkirurgisenteret. Vanligvis kan du forvente at hevelsen går ned i løpet av en time eller to. 

5. OK, SÅ HVA CAN NOT DU GJØR ETTER BOTOX?

Det kan ikke være noen gjenopprettingstid, men det er noen begrensninger på hva du kan gjøre rett etter at du har forlatt din Botox-avtale slik at injiserbarheten ikke beveger seg eller skiftes fra området der den ble administrert. Dette inkluderer tunge kardio, massasje, eller å slå opp en badstue eller dampbad på treningsstudioet. Dr. Tutela sier at sterk varme kan deaktivere Botox. 

Når det gjelder hudpleie rutine, anbefaler Dr. Tutela at du unngår å bruke retinolbaserte produkter for 24 til 48 etter å ha fått Botox-injeksjoner. Du kan imidlertid bruke din vanlige sminke. 

6. HVA ER DEN BESTE TIDEN TIL Å START BOTOX?

Det er ingen rett eller feil alder for å få Botox; Det er en beslutning som til slutt er opp til deg, og om du ønsker å forbedre en bestemt funksjon eller minimere tegn på aldring. “Jeg liker ikke å fortelle folk å behandle det de ikke har, men i virkeligheten, jo senere du starter, desto vanskeligere er det å oppnå de ideelle resultatene,” sier Dr. Frank. “Hvis du begynner å se spor av linjer i midten til slutten av tjueårene eller tidlig på trettiårene, er det best å være proaktiv om det.”

På den andre enden av spekteret, hvis du er ekstremt ekspressiv og mer tilbøyelig til å utvikle fine linjer, kan en forebyggende neuromodulator være et bedre valg. “Det er merker som gir litt mer bevegelse og” mindre frysing “i ansiktet for disse pasientene,” forklarer Dr. Frank. “Den største voksende demografiske i min praksis er tusenårene i slutten av 20 og tidlig på 30-tallet. Disse dager er neuromodulator bare en form for grooming (som å bli vokset, fargelegge håret ditt, få ansiktsbehandling, osv.). “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

70 − 64 =

map