Møt Chanel Makeup Artist Hollywood kan ikke leve uten

For Kate Lee er hemmeligheten å gjøre kjendiser til sitt beste, å vite når de skal stoppe. “Jeg går noen ganger farlig naken med hud fordi når noen har dette lyset skinner fra innsiden, er det blasfemøst å belegge dem i en maske av fundament,” sier hun.

Ikke at Lee er makeupaverse. Hun kaller sin teknikk “passende og balansert”, som i Rooney Maras tilfelle betyr å bruke mascara på stjernens øyenbryn. “Jeg vil se hvert eneste hår. En tykk, glansende panne er en av de mest ungdommelige tingene du kan ha. “

Boldness er i lees natur. Hevet på det engelske landsbygda, “Jeg er bokstavelig talt det eneste medlemmet i familien min som går tilbake til 1500-tallet, som noen gang har forlatt Yorkshire for å forfølge noe.” Fra å hjelpe kunder på Shu Uemura-telleren på Harvey Nichols varehus for å jobbe i trenches backstage på Alexander McQueens bane show, Lee holdt forskjellige jobber for å betale seg gjennom den prestisjetunge London College of Fashion. Hennes 20-årene var ikke så glamorøse, sier hun. “Jeg var hånd-til-munn i mange år i London.”

En heldig pause kom tidlig på 90-tallet da hun gjorde head-shot makeup (gratis) for en stigende stjerne som heter Kate Winslet, som førte til å jobbe med flere kjendiser. “Kate sa,” Å, jeg har nettopp laget denne filmen om en båt … “” Lee husker. “Og så blåste hun bare av.”

VIDEO: Favoritt Kate Winslet Beauty Moments

Nå er Lee’s roster full av stjerner. Hvis hun ikke snakker frem og tilbake med Jessica Chastain på Instagram, kan hun være lakkende uttalelseslips på Sienna Miller eller øke Rosie Huntington-Whiteleys graviditetsglød for Oscarene..

Rooney Mara, Jessica Chastain, Sienna Miller, Rosie Huntington-Whiteley
Steve Granitz / WireImage (2); C Flanigan / WireImage; Venturelli / FilmMagic

Enda mer imponerende? Gjør alt sammen med en pacemaker. Lee ble diagnostisert i barndommen med et hull i hjertet hennes, og Lee hadde sin første kirurgiske operasjon ved fem års alder. Nå er hun mer etterspurt enn noensinne, quipping, “Ikke dårlig for en jente med batteridrevet hjerte.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 3

map