Se, dette lipglosset gjør faktisk dine tenner ser hvitere ut

Ingen tid til å sette blekestrimlene dine på jobb? Nå for en blå-basert lipgloss i stedet. En svep av Apa Blue Lip Shine gir samme effekt, uten 30 minutters ventetid eller fare for følsomhet. Vi snakker ikke en Smurfette-esque Kylie Lip Kit blå, men en ren periwinkle som gir en umiddelbar lysende effekt. Tenk tilbake til dagene dine i kunstklassen og se på fargeskjulet – fordi blå og gul sitter i motsatte ender, kan blå bidra til å nøytralisere gulaktig misfarging. Glansen ser nydelig slitt solo, men kan også lagres over favorittleppestiften din for ekstra glans, eller for å justere en altfor varm tone.

RELATERTE: De beste måtene å hvite dine tenner

Utviklet av kosmetisk tannlege Dr. Michael Apa, lipglossen er mer enn bare et pent ansikt. Formelen er faktisk infundert med peppermynteolje for å bidra til å forfriske pusten, som fungerer som en Altoid-sminkehybrid. Finn et rør for $ 25 på apabeauty.com akkurat nå.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 59 = 68

map