Slik Micronedle hjemme

Konseptet med mikronedling, en in-office hudpleiebehandling som innebærer punktering av ansiktet med små nåler, er skremmende i seg selv, så DIY-ing-prosedyren hjemmehjemmer høres nok skremmende ut. Men når bevæpnet med den rette enheten og kunnskapen, kan mikronedling hjemme være en kostnadseffektiv måte å få en klarere ungdommelig hud på.

For å finne ut nøyaktig hvordan du skal gjøre en hjemme-versjon av den effektive behandlingen og hvordan du velger den beste enheten for dine hudbehov, vendte vi deg til Jordana Mattioli, lisensiert estetiker på CompleteSkinMD i N.Y.C.

VIDEO: De beste hudstrammende produktene

 

Hva er Microneedling?

En micronedling-enhet ser ut som en malingsrulle som er dekket av pigger som punkterer huden når du kjører den over ansiktet ditt. Piercing huden med små hull stimulerer kollagenproduksjonen, og i utgangspunktet starter sparken sin naturlige helbredelsesprosess. Dette er det som gjør mikronedling en så effektiv metode for å minimere akne arr og tegn på aldring som fine linjer og rynker.  

Det bidrar også til at hudpleieutvalget fungerer bedre også. “Disse små punktering gjør at hudpleie ingredienser kan trenge raskere enn de ville på egenhånd, og derfor gjør endringer i huden din raskere,” forklarer Mattioli.

Hva er forskjellen mellom Office og Home-Microneedling?

Mens behandlinger på kontoret vanligvis gjøres med en elektrisk eller batteridrevet enhet som kan ligne en tradisjonell rulle eller penn, er hjemmehugget mikronedling oftest utført med manuelle dermarollers, som Cosmetic Roll-CIT av Environ. Hovedforskjellen mellom å ha en estetiker eller hudlege utfører prosedyren i stedet for deg selv, er at den profesjonelle versjonen vil bruke lengre nåler som går mye dypere for å behandle akne arr, rynker og andre skader på huden.

“Hjemmebanehjulet ruller rett og slett på huden, det er små nåler som gjør punkteringer på huden (hjemme versjoner vil få huden din litt rosa, men er ikke dyp nok hvor du vil se bloddråper ), Sier Mattioli. “Hjemme mikronedling med en ruller går ikke dyp nok til å behandle dype arr eller dype rynker, men de vil helt forbedre hudens tekstur og gjøre de dype rynkene / arrene litt bedre.

Mattioli sier at det er to måter at hjemmebehandlinger vil forbedre hudforholdene, bortsett fra aktiv akne eller rosacea. Nålene trenger bare dyp nok til å stimulere hudens egne epidermale vekstfaktorer for å øke kollagenet og vil hjelpe de aktuelle hudpleieprodukter du søker etter rullende å trenge inn i dypere for å forbedre sine resultater.

Så, hvordan vet jeg hvilken enhet som skal kjøpes?

En idiotsikker måte å kjøpe valsen på hudpleie din, må konsultere din estetiker eller hudlege, slik at de kan anbefale din ideelle nålelengde, samt gi deg en rask opplæring om hvordan du bruker den.

Hvis du ikke kan snakke med en medisinsk profesjonell, anbefaler Mattioli å undersøke respekterte merker, lese anmeldelser, velge riktig nållengde og ikke skimpy med pris for å sikre at du kjøper en kvalitetsrulle.

For å sikre at du ikke vil rive eller rive huden, sier Mattioli å holde seg med ruller som har nåler som enten er .2mm, .25mm eller .3mm. “Aldri gå over .3mm for ansiktet,” sier hun. Hennes favorittruller er fra Environ, en av de første merkene som gjør at disse enhetene er tilgjengelige for hjemmebruk.

Hvordan bruker du egentlig en Micronedling-enhet?

Mens du kan bruke en rulle på alle hudtyper, understreker Mattioli at du aldri bør bruke en hvis du er aktiv akne, ekstremt følsom hud eller rosacea, og aldri bruke en på sår eller kutt. Hun foreslår også å gjøre behandlingen om natten, siden huden din vil få litt rosa fra å gjøre det, og begynner å rulle en gang i uken i begynnelsen, og arbeide opptil 3 til 5 ganger i uka.

Etter at du har renset og brukt serumet ditt til din hudfarge, bruk mildt trykk for å rulle enheten over huden din vertikalt, horisontalt og diagonalt. “Du bør gjøre 2 til 4 passerer / ruller vertikalt, etterfulgt av ytterligere 2 til 4 ruller horisontalt, etc. i samme seksjon, og fortsett videre til neste område,” sier Mattioli. Deretter bruker du et andre lag av serum (det kan være det samme du brukte før rulling eller et annet produkt).

Når du har dekket alle ansiktsområder, anbefaler hun at du venter et par minutter før du bruker andre kremer eller kremer enn ditt serum. Siden rulling vil øke produktets absorpsjon, er det best å være forsiktig når du bruker ting som alfa hydroxy syrer eller retinoler. Enda bedre, unngå disse ingrediensene på nettene du ruller først til huden din blir vant til prosedyren.

Hvordan holder jeg min enhet ren?

Så snart du er ferdig med å bruke rullen din, steriliser den i alkohol eller spesialisert renseri i 3 til 5 minutter og la den lufttørke før du lagrer den tilbake i beholderen.

Like viktig er å erstatte rullen når tiden er oppe. “Bytt rullen hver måned hvis du bruker den ofte,” sier Mattioli. “Din første rullelengde vil vare ca 3 måneder, men hvis du bruker den et par ganger i uken, vil du få en ny hver måned siden nålene blir kjedelige.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

85 + = 90

map