De 4 skönhetsprodukterna Emilia Clarke Swears By

tk
Bagagearkiv

Med sin naturliga känsla och lätta attityd, det nya ansiktet på Dolce & Gabbana’s doft The One kan vara den coolaste och mest uppriktiga flickan i spelet. Här delar hon sina skönhetshemligheter.

Med sin naturliga känsla och lätta attityd, det nya ansiktet på Dolce & Gabbana’s doft The One kan vara den coolaste och mest uppriktiga flickan i spelet. Här delar hon sina skönhetshemligheter.

Mer

Kahlana Barfield Brown

23 aug 2017 @ 9:00
Varje produkt som vi har har valts ut och granskats av vårt redaktionella team. Om du gör ett köp med de medföljande länkarna kan vi tjäna provision.

Vad betyder skönhet för dig?

Det här kommer att låta som den soppiestaste nonsensbelastningen, men när du är glad är det skönhet. Möjligheten att få en fniss och inte ta dig själv för allvarligt. Att kunna se i spegeln och vara cool med vem som ser tillbaka på dig. Försöker att vara lika äkta som möjligt, även med vad du sätter på ditt ansikte. Jag älskar smink, men kväva mitt ansikte med det är bara inte min väska.

Det finns ett förtroende som kommer med det här tillvägagångssättet. Skulle du säga att det tog tid för dig att komma dit?

Enormt. Jag kämpade verkligen med mitt självförtroende att växa upp. Jag trodde jag var för fet. Jag trodde jag var ful. Jag kallade mig Kålpatch Kid. Om en pojke pratade med mig skulle jag vara chockad. Men då är det ett speciellt ögonblick som händer som en ung vuxen när du börjar ta reda på vem du är, vad du vill, hur du tar din kaffe, de människor som får dig att må bra och vem du borde vara runt. Du börjar se bortom vad ditt ansikte eller kropp ser ut.

Du har tillbringat mycket av din karriär som spelar Khaleesi Daenerys Targaryen på Game of Thrones. På vilka sätt är Khaleesi och Emilia annorlunda?

Emilia Tvätta inte håret så mycket. Jag känner mig dålig när jag träffar människor och de inser att jag är Khaleesi, och de blir besvikna eftersom vi inte ser någonting ut. Jag är som, “Tyvärr, det är inte riktigt jag! Det är en peruk.” Ingen människa är så vacker. Unga människor får denna förvrängda bild av vilken skönhet som är på grund av tid, pengar och ansträngningar som går in i produktioner för att få folk att se bra ut. Ja, vi måste titta på dessa historier och inspireras, men det är viktigt att inte jämföra dig själv. Eftersom det är helt make-believe.

Tror du att sociala medier också spelar en roll?

Ja, och det dödar mig. Dessa dumma appar som gör att du ser tunnare och airbrushed-varför gör det svårare för alla? Det finns ingen bildtext som säger “FYI, jag suger i min mage, och det här är min 17: e version av den här bilden.” Vi har alla gjort det, men jag tror att vi ska skina mer ljusstyrka på hjärnor och karaktär.

VIDEO: Game of Thrones Stars på Instagram

Din mamma arbetade i PR när du var yngre. Vad lärde hon dig?

Rengör och fukt hon skolade mig i det sedan 12 år. Och när jag blev lite äldre och ville ha smink, lärde hon mig hur man gör sminken smink utseende-sätta en liten eyeliner bara i lash line, tillsammans med en bit av mascara och läppton.

Vad är din go-look nu??

Jag brukar hålla den super naturlig. Men om allt annat misslyckas och jag måste dra mig ihop för att mina vänner är som: “Du kan inte borra på oss i kväll, du bailed i går kväll,” jag gör rött läppstift. Varje kvinna behöver en bra röd. Det får dig att känna dig stark och hård, och du kan bokstavligen inte ha något annat på ditt ansikte förutom mascara och rodna.

Du är det nya ansiktet på Dolce & Gabbana The One. Vad tycker du om doft?

Det är inte för tjej, det har jordnoter, och det finns en rikedom som inte gör dig kväv. Det är en av de dofter du kommer att lämna på sin kudde. Och det är viktigt.

För fler historier så här, plocka upp septemberutgåvan av InStyle, tillgänglig på tidningskiosker, på Amazon, och för digital nedladdning nu.

Emilias Must-Haves

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

85 − 76 =

map