Dessa är de naturliga skönhetsprodukterna Naomi Watts är besatt av

Naomi Watts
Kyle Dorosz

Marianne Mychaskiw

10 oktober 2017 @ 15:30

Naomi Watts går au naturale-i skönhetsavdelningen, det vill säga. 

Fram till hennes 49-årsdag i år rensade stjärnan sin handling helt och hållet, utbyta gamla standarder på hennes fåfänga för mer naturliga, mildare hud- och hårfärgsmedel. “Jag har alltid gillat tanken på att gå till mer naturliga produkter, men jag tror nu är den tid där människor är mer medvetna om vad som går in i produkterna de använder. Jag tror att i min ålder vill du kunna att göra fina saker för dig själv “, berättar stjärnan InStyle. “Det handlar inte bara om att äta bra och träna, men också vad du applicerar på din hud eftersom det blir absorberat.”

Perfekt timing, som hennes två vänner Larissa Thomson och Sarah Bryden-Brown har kommit ihop för att lansera ONDA Beauty, en New York City-baserad butik som specialiserat sig på naturlig skönhet, varav Watts är en massiv supporter. Thomson och Bryden-Brown bestämde sig för att göra platsen till en oas i kaoset som är New York. Vid sidan av 83-produkthärdningen erbjuder ONDA också behandlingar, meditationskurser, ljudbad och bra vibbar i allmänhet och diverse kristaller dekorerade hyllorna körde vidare den punkten hem. 

Kyle Dorosz

“Vi saged platsen den första natten före vår öppning,” säger Thomson. “Jag ville skapa en miljö som var välkomnande och kände mig som en semester, men kan också vara pedagogiskt som en pålitlig resurs för det bästa i naturliga produkter.” Mellan sin egen kunskap om skönhetsmarknaden och Bryden-Browns kompetens inom digitala och affärslandskapet kom butiken tillsammans ganska bra med organiska ord. Inte långt efter att satsningen började, började Watts egen fåfänga expandera för att inkludera fler och fler naturprodukter. Thomson och Bryden-Brown valde att inkludera produkter som var mycket effektiva, först och främst, men var också lyxiga och skapade en spa-liknande atmosfär när man väljer att njuta av en behandling. Det räcker med att säga att efter långa dagar på setet gör Watts just det.

“Det är trevligt att bara komma hem och beundra dig själv, för ibland är jag upptagen och kan inte ställa tid åt sidan för spaet. Det är en sällsynthet för mig, säger hon. “På jobbet lägger de heta ljusen och sminken på mig stress, men jag har verkligen märkt en skillnad efter att ha införlivat naturliga ingredienser i min rutin. För mig är det bra att vara den viktigaste delen av skönheten.”

Här delade Watts några av hennes favorit naturliga hudvård, hår och kroppsprodukter. Bläddra ner för att handla var och en, och ta reda på varför hon är så inblandad i dem. 

VIDEO: Naomi Watts förklarar Australiens “Tall Poppy Syndrome”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map