Dessa Lip Liners är ingenting som dina pennor från 90-talet

Mun Liners - LEAD
Courtesy (4)

Erin Lukas

12 april 2017 @ 12:30
Varje produkt som vi har har valts ut och granskats av vårt redaktionella team. Om du gör ett köp med de medföljande länkarna kan vi tjäna provision.

Cue nostalgi: Precis som läppglans och glitter, gör en annan sminkväska som är väsentlig från din mellan- och gymnasiedag en stor comeback. Ring det till läppkitseffekten, oavsett om du vänder dig till en liner för att hjälpa din pout att bli fullare, eller för att garantera att din läppstift kommer att vara kvar under din middag, kan det här nya skyddet av liners faktiskt göra både – och mer.

Buxoms uberpigmenterade matpennor fyller upp läpparna, medan Bite Beauty och Wet n Wilds krämiga linjer glider på som gelé med en yta som inte är något som dina kritpennor kvar från 90-talet. Och läppsticks-hybrider som Benefit Cosmetics kula med en tårtformad läppstift och spetsig spets låter dig få en hel läpp i ett svep.

Här har vi avrundat våra favorit nya läppfodrar du vill börja använda ASAP.

VIDEO: COINAGE: Den galen kostnaden för en livstid av skönhet

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map