Dessa tänder-Whitening Pennor är ett röstfritt sätt till ett ljusare leende

tk
Blanda bilder / Getty

Erin Lukas

28 augusti 2017 @ 14:30
Varje produkt som vi har har valts ut och granskats av vårt redaktionella team. Om du gör ett köp med de medföljande länkarna kan vi tjäna provision.

Precis som hur den pålitliga Tide to Go Instant Stain Remover du har stashed i din väska har sparat alla dina vita kläder från kaffe, rött vin och salladsdressningsfläckar, kan en tänderblekningspenna ha samma effekt för ditt leende.

Även om du borstar och tandtråd dagligen, och gör det till din tvååriga rengöring, kan tänderna ibland se ut mindre än ljusa och bländande. Din kaffeberoende, söta tand eller det faktum att du kanaliserar din inre Olivia Pope med ett glas rött vin varje natt kan alla bidra till fläckar. Samtidigt som du besöker tandläkaren för en in-office-vitare behandling eller hemtvätt kit är båda alternativen som kan hjälpa ditt leende verkar ljusare, vi tycker om tanken på att ha en vitpenn på sidan.

Dessa behandlingar är enkla, snabba och bästa av allt: är rörafria. Fortsätt rulla för våra favorit tennblekningspennor att använda när en resa till tandläkaren inte är korten.

VIDEO: Den galna kostnaden för en livstid av skönhet

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 76 = 80

map