Halle Berrys 6 Skönhets Must-Haves

Halle Berry
Cr Giampaolo Sgura, Time Inc Digital Studio

InStyle Staff

25 okt 2013 @ 19:38

Oscar-vinnande skådespelerska. Nygifta. Doting mamma. Och nu med lanseringen av hennes sjätte doft, exotisk jasmin, visar Halle Berry att det inte finns något hon inte kan hantera. För InStyleNovember-utgåvan berättade den fantastiska 47-årige hur hon behåller hennes strålande glöd, hennes känslor på att gå under kniven och var vänlig nog att dela de sex skönhetsprodukterna som hon inte kan få nog av. Klicka på fotot för att handla hennes favoriter och fortsätt rulla för att läsa vår exklusiva intervju med stjärnan. För mer, gå till sidan 267 i det senaste numret, nu tillgängligt på tidningskiosker eller nedladdningsbara för din surfplatta.

Du har löjligt lysande hud. Får du ansiktsbehandling hela tiden eller vad?

Jag gör saker, men min rutin är faktiskt ganska enkel. Som upptagen mamma har jag inte mycket tid, så jag brukar bara rengöra och återfuka två gånger om dagen och bära alltid solskyddsmedel. Men för att vara ärlig tror jag mycket hur du ser handlar om hur du bor. Jag har aldrig rökt eller skymt i alkohol eller droger. Det är saker som dyker upp i ditt ansikte genom åren.

Rådgivning du kommer en dag att ge din dotter, Nahla, ingen tvekan. Vad mer skulle du vilja lära henne?

Skönhet är som skönhet gör. Jag lärde mig det verkligen tidigt. När hon växer upp kommer alla att berätta för henne hur attraktiv hon är, men mitt jobb som hennes mor är att motverka det genom att säga “Ja, men vad gör du som gör dig vacker?” Ser har absolut inget att göra med det.

I Hollywood verkar människor få Botox så ofta som de klagar på trafik på 405. Vad är dina tankar om injicerbara ämnen?

Jag tycker att det är något som alla behöver bestämma för sig själv. Jag kommer inte att predika om det är bra eller dåligt. Vad jag inte håller med är att ungdomar gör det. När jag hörde en tjej tala om att få Botox för sin fladdermus, trodde jag att mitt huvud skulle blåsa av!

Så jag antar att du känner på samma sätt om plastikkirurgi.

Jag skulle säga att jag aldrig ser mig själv att få plastikkirurgi. Men då sa jag att jag aldrig skulle bli omgift, och, ja …

– Megan Deem

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + = 9

map