Ja, du kan göra din egen palett med ett gammalt presentkort

Hur kan en palett i pocketformat som du kan kasta i din väska och tote runt med dig vart du än går? Ännu bättre: en transportabel palett som är fylld med dina egna färger och kostar nästan ingenting? Lycklig för din Reddit-användare ryesposito kom med ett geni DIY som låter dig ha alla ovanstående.

Allt du behöver är ett gammalt presentkort tenn (eller till och med en mint tenn kan fungera), dina föredragna produkter och en rulle mycket tunt självhäftande magnetband.

“Jag gillar verkligen att göra DIY z-paletter”, skriver ryesposito i r / MakeUpAddiction. “Jag drivs av stress-arts-and-crafting och är för billig för att jaga ut för en verklig. Jag har gjort dem ur gamla paletter som jag har depottat och pennor, men jag tyckte det var trevligt att ha en väldigt liten en att ta med mig om jag måste vara ute hela dagen eller vill göra min smink i någon annans hus. “

 

Har du ett presentkort tin liggande? Gör en liten Z-palett!

 

För att göra din lilla palett, applicera magnetremsan över längden på ditt gamla presentkort. Du kanske till och med vill göra två remsor.

RELATERADE: Den senaste Urban Decay-paletten har ROYGBIV på Lås

Ta sedan bort det kosmetiska tennet från det ursprungliga paketet och det kommer att hålla fast vid magneten. Det är allt! Älskar du inte bara när dina hantverk och skönhetsobsatser kolliderar?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 − = 65

map