Justin Bieber dokumenterade sin pedikyr med sin mamma för din njutning

Som det visar sig är Justin Bieber precis som oss när det gäller pedikyr. Han inser självklart att omhändertagande av naglarna är en viktig sommar, men denna kändis fördubblar hans nagelsalongbesök som bindande upplevelser. 

Ah, stjärnorna, de är precis som oss! 

Sångaren tog till Instagram för att dokumentera att få en pedikyr med sin mamma (um, bedårande?) Och hans vän, rapper Khalil, på en nagelsalong i Los Angeles. Tyvärr har vi inga uppgifter om huruvida han gick med en specifik färg eller vilken behandling han valde. Vi hoppas på en mjölk- och honungsbadssituation – det är det Bra. 

RELATERADE: De finaste färgerna för manikyr och pedikyr

Moms och k

Ett foto publicerat av Justin Bieber (@justinbieber) på

Bli inte så förvånad över att Biebs tar neglens hälsa och underhåll allvarligt. När allt kommer omkring är Bieber inte främmande för skönhetsbehandlingar och hårförändringar. Han gick precis platina blondin, ICYMI. Han har också varit känd för Snapchat hans ansiktsmask sessioner, vilket gör att han också tar hudvård mycket seriöst. Vi vet alla att förebyggande är viktig i våra 20-tal!  

Men vi måste erkänna att få en pedi med sin mamma är egentligen söt. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

91 − = 90

map