Kate Moss skapade den Ultimate Model-Off-Duty Makeup Paletten

Hon är kvinnan som fick oss att smyga ut pannor i en tunn linje tillbaka i CK One-tiden, och nu byter hon hela vår sminkväska. Kate Moss, supermodell extraordinaire, har gått ihop med Decorté kosmetika för att skapa sin egen kollektion, inspirerad av färger hon bär i sitt eget liv.

Decorté kan vara nytt för dig, men inte så mycket för Moss. Även om varumärket för närvarande endast är tillgängligt på Saks Fifth Avenue stateside har det varit stort i Japan i årtionden. Moss blev kär i intervallet när han åkte i Tokyo, och därifrån blev stjärnorna inriktade och Kate Moss Favorites-kollektionen blev en verklighet.

tk
Artighet

RELATERADE: Vi lever för dessa gamla skolbilder av Kate Moss i Calvin Klein’s Fragrance Campaign

Visst kan $ 190 verka som ett ganska brant pris för en palett, men med tanke på att den är utrustad med sex skuggor, fyra läppstift, tre penslar, en läpppenna, pennblyertspenna och flytande liner, ser vi att det är värt det. Allt detta, plus den snygga svarta sminkväska som det kommer in i, skulle säkert kosta mer om du skulle köpa varje enskild produkt.

Dessutom kallas en av ögonskuggorna Moss Green, och vi tycker att det bara är fantastiskt.

VIDEO: Kate Moss New Fashion Collection hylder David Bowie

Hitta Kate Moss-paletten för Decorté på Saks Fifth Avenue-platser den 15 augusti och online för förbeställning hos saks.com just nu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

62 − 56 =

map