Krispy Kreme Lip Balms är nästa bästa sak till glaserade munkar

Krispy Kreme
AGE / Getty

Erin Lukas

14 juni 2017 @ 14:45

Det finns få luktar mer utsökta än färska, ur munkarna, men vi tror att vi har hittat en skönhetsprodukt med en doft som kommer in på en nära sekund. Krispy Kreme-smakad läppbalsam finns, och de är nästa bästa sak till en verklig glaserad munk från den älskade bakverkskedjan.

Finns hos Claire i tre klassiska munkar smaker som jordgubbsjuice, glaserad chokladkaka och jordgubbsprinkla och förpackade i munstyckade krukor, kan balmarna enkelt misstas för den verkliga affären. Och även om vi misstänker att de luktar tillräckligt bra för att äta, föreslår vi inte att du gör ett smakprov.

RELATERAT: Du har fått se Kina Glasyr Min lilla ponny Nagellack

Om trio av läppbalsam inte uppfyller ditt behov av munk, finns en femdelad Krispy Kreme läppbalsam presentuppsättning, men det finns en fångst. Precis som när det inte finns någon av dina favoritfärger kvar eftersom du har väntat förrän efter morgonhoppet för att göra en Krispy Kreme-run, så säljs gåvauppsättningen på Walmart, den enda platsen som lagrade den online.

Krispy Kreme smaksatt läppbalsam! Glazed Strawberry, glaserad chokladkaka, originalglasad, chokladisad med sprinkler och glaserad krullare �� Hittade på: Det är socker (inte ArcLight Cinemas, som ursprungligen rapporterades) #thejunkfoodaisle

Ett inlägg som delas av The Junk Food Aisle (@thejunkfoodaisle) på

VIDEO: Den verkliga kostnaden för microblading och andra skönhetsprocedurer

Och “Hot Now” -skylten behöver inte ens glöda för att få händerna på singlarna. Fortsätt rulla för att se trioen av smaksatta balm

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 − = 10

map