Mariah Careys Super-Sparkly MAC-samling har fått oss Feelin ‘känslor

mariah Cary for Mac - LEAD
Court of MAC

Marianne Mychaskiw

15 november 2016 @ 2:15 pm

Dina semester sminkalternativ är på väg att bli extra glamorösa, tack vare Mariah Carey, som säkert vet en sak eller två om att bli festlig. Att följa upp på hennes mycket framgångsrika MAC läppstift från förra året, med namnet “All I Want,” natch-den elusiva chanteuseen får sin egen ikonsamling, täckt i glitter, fjärilar och tillräckligt skimrande för att vi ska göra lite lamm stolta . “Jag var väldigt exalterad för det här projektet eftersom det var något jag alltid har velat göra. Jag älskar MAC, jag har alltid, och det här är allt jag kommer att ha på mig både på scen och vardag, säger Carey InStyle uteslutande. “Teamet låter mig verkligen uttrycka mig kreativt genom detta, och det var nästan som att skriva en sång. Som en låtskrivare ger alla de små detaljerna du gör in i slutändan vad det är och det var en mycket liknande kreativ process. ” Med ikonets egen signaturmakeup ser ut som utgångspunkten, Carey och proffsen över hos MAC arbetade i över ett och ett halvt år för att skapa en imponerande 23-produktlinje som spänner över spektrumet från nakna läppar och bronsiga skuggor till feathery faux-ögonfransar och smink verktyg.

Court of MAC

RELATERADE: Detta är skönhetsrådgivningen Mariah Carey skulle ge sitt yngre själv

Den glitter-täckta exteriören är också en första för varumärket, för att inte tala om, mycket Mariah Carey. “Förpackningen är min favorit sak jag har sett i år, jag berättar för dig. När jag såg det blev jag blåst iväg,” tillägger hon. “I mitt hus i New York har jag en skönhetssalong där jag är redo för evenemang, och jag ville ta produkterna och sätta dem in där så att jag kunde använda dem hela tiden. Folk på MAC berättade att de aldrig hade någonsin gjort någonting som detta tidigare, och det var ett stort komplimang. Jag var mycket hedrad. ” 15 december kommer definitivt att bli en söt dag, när hela samlingen landar på MAC utpost och maccosmetics.com. Under tiden rulla du ned för att förhandsgranska samlingens produkter och ta reda på vad Mariah hade att säga om var och en.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 4 =

map