Sextio sekunder med Stella Maxwell och vi fick alla skönhetshemligheterna

Om du har sett bilder från Gigi Hadids Tommy Hilfiger show det här förra fredagen vet du redan att det var en star-power show på och av landningsbanan. Förra raden såg vi kändisar som T.Swift, hennes kära Martha Hunt, tillsammans med Yolanda Hadid, för allt du Verkliga hemmafruar fläktar. På landningsbanan hade vi Gigi Hadid som körde showen, hennes vän Hailey Baldwin, Taylor Hill, Imaan Hammam, och anledningen till att vi skriver till dig just nu, Victoria’s Secret Angel, Stella Maxwell. 

Jag var backstage på Tommy och hade turen att se håret och sminkmakten hända innan karnevalen började. Legendarisk makeup artist Pat McGrath och CoverGirl skapade ett tillförlitligt friskt och minimalt smink, medan håret handlade om att förbättra den naturliga strukturen hos varje enskild modell. Har du frizz? Frisyrer Eugene Souleiman skulle ge dig ännu mer – och jag är med i den. 

Och medan Stella Maxwell fick håret perfekt (eller inte perfekterat?), Kunde jag snagga 60 sekunder med henne för att chatta alla saker skönhet. 

Kort sagt, Stella har TIPS! 

Det första jag fick veta var om hennes favorit rengöringsmedel att använda när hon verkligen vill ta bort hela hennes smink (håll dig inriktad på fler modelltips om det!) Och hennes måste ha varit en kult-favoritprodukt som jag ” m DYING att försöka. “Jag gillar verkligen Bioderma. Jag gillar verkligen att torka mitt ansikte med det som varje natt,” sa hon till mig. 

@tommyhilfiger #NYFW tack! @patmcgrathreal @eugenesouleiman ����✨ -styled av #karltempler

Ett foto publicerat av Stella! (@stellamaxwell) på

RELATERADE: Kaley Cuocos hårband får en jättejak från oss

När det gäller hennes hudvård rutin. Det är ganska enkelt, men igen har hon #genius produktförslag. “Jag försöker bara att du tvättar mitt ansikte på morgonen och på kvällen innan jag sover”, berättar hon om hennes rutin. “Jag använder mycket av Kate Somerville. Jag hade en ansiktsbehandling med henne och jag gillade det verkligen. Jag tog några av sina produkter och de är riktigt bra. ” 

Men det som fick mig mest upphetsad var hennes platsbehandling förslag eftersom jag vill, nolltid för zits. Och dömda från det faktum att hon till och med hade ett förslag, har supermodeller inte tid för dem heller. 

Stella berättade för mig att det var Mario Badescu Drying Lotion ($ 17; nordstrom.com) – du vet att den rosa lösningen i den berömda glasflaskan är “fantastiskt om du har en plats”. 

Och om du är ute efter ännu mer VS Angel skönhets tips, se till att du plockar upp en röd läppstift. 

RELATERAT: Stella Maxwell Har den röriga bulle och läppglans Titta på lås

“Jag gillar en djup vinröd”, säger Stella från hennes läppstiftskugga. “Jag tycker att det är ganska snyggt att kasta på på natten och lätt”. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 + = 36

map