Skina ljusare än en diamant med dessa nya flytande metalliska läppstift

Glitter Liquid Lipsticks Lead
Time Inc Digital Studio (3); Courtesy (3)

Erin Lukas

17 mars 2017 @ 18:00
Varje produkt som vi har har valts ut och granskats av vårt redaktionella team. Om du gör ett köp med de medföljande länkarna kan vi tjäna provision.

Om du inte har hoppat på den metalliska flytande läppstiftsutvecklingen än, vad väntar du på? Tack vare en ny uppsättning rör som kommer i en hel regnbågs nyansvärld har det aldrig varit en bättre anledning (det har inte varit lättare) att byta ut din matt läpp för en glänsande.

Medan glitter läppar är NSFW arbete på grund av det oundvikliga utfallet av gnistor får överallt hela dagen, en tungmetall flytande lippie är ett mer bärbart sätt att delta i trenden. Dessa formler alla erbjuder nästa nivå glans utan klibbighet i glansen, och är lika lätt att dra på. Från nybörjda indigo till klassiska röda har dessa nya rör på kvarteret alla skuggor täckta. Här har vi avrundat våra favorit nya metalliska flytande läppstift.

VIDEO: Dessa Makeup Removers kommer smälta sminken smink av din hud

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 + = 25

map