Toppsäljande Koreanska Skönhetsprodukter Du kommer att vilja försöka ASAP

I de senaste skönhetsnyheterna lärde vi oss att den sydkoreanska skönhetsindustrin seriöst blomstrar här i USA. Faktiskt, enligt den koreanska herren, Sydkoreas skönhetsexport har tredubblades under de senaste fem åren, vilket är ganska imponerande.

En del av den framgången beror på återförsäljare – baserade i USA – som säljer sydkoreanska smink, hudvård och hårvårdsprodukter till de av oss som inte kan överföra den till #skincareblessed halvön. Till exempel finns Soko Glam, som drivs av Charlotte Cho, och Glow Recipe, som drivs av Christine Chang och Sarah Lee.

Varje webbplats har sitt eget sätt att kurera produkter. För Soko Glam handlar det om att föra Koreas favoriter över hela världen.

RELATED: Hur färgkorrigeras för olika hudtoner

“Vår kurationsfilosofi,” säger Cho, “är att tillhandahålla produkter som faktiskt är bästsäljare i Korea och älskade av koreanska kvinnor. Vi har relationer med många av de vanliga varumärkena, så att de som handlar på Soko Glam har äkta erfarenhet och tillgång till varumärken som om de faktiskt handlar på gatorna i Seoul. “

Glödrecept tar en något annorlunda inställning. Deras mål är att leverera naturliga produkter som tillhandahåller “skintertainment” AKA-produkter som skryter med sensoriska texturer, unik teknik – som sprängning eller bubbling – och ovanliga ingredienser.

RELATERAT: Detta är den enda paletten du behöver i våren

“Alla dessa bidrar till en rolig och skämd hudvårdserfarenhet”, säger Glow Recipe MIMI. “Hudvård är förhöjd till ett ögonblick av självomsorg kontra en syssla.”

MIMI pratade med alla tre ovannämnda branschveteraner för att bestämma vad deras mest sålda koreanska skönhetsprodukter är – här är vad vi hittade. 

SkinFood Black Sugar Mask tvättas av, $ 15

Detta är en mild, exfolierande tvättmask som gör din hud super mjuk. Roligt faktum: Första gången jag försökte den här produkten var tillbaka 2009, när jag bodde i Sydkorea, och jag blev omedelbart ansluten. Det faktum att det fortfarande säljs idag, och i så svåra siffror, är ett testamente för produkten och varumärket.

Whamisa Sea Kelp Sheet Mask, $ 14

Denna “nästa generations” -mask, som säljs på Glow Recipe, kan få dig att se ut som Wicked’s Elphaba, men det tar arkmasker – och din hud – till nästa nivå. Den består av 100 procent äkta havskäl, en ingrediens som lyser, renar och återfuktar.

Son & Park Beauty Water, $ 30

Prisvinnande? Kontrollera. Cult favorit? Kontrollera. Multi-tasker? Kontrollera. Det här “skönhetsvattnet” rensar inte bara din hud, utan mildar också exfolierar och lyser din hudfärg också. Tänk på den som den perfekta föregångaren för din hudvård och / eller sminkrutin.

Blithe Tundra Chaga Pressad Serum, $ 49

Chaga är en typ av svamp som har massor av positiva effekter på din hud, och denna produkt innehåller 60 procent av namnet ingrediens. Det är ett pressat serum, vilket i huvudsak är ett serum och en fuktkräm kombinerad. Jag äger detta och är ett stort fan. Den har en väldigt bisarre konsistens, som jello-möts-svamp, och min hud drar upp den i minuter.

Neogen Bio Peel Gaze Peeling Wine, 27 dollar

Detta är en intressant förpackad produkt som fungerar som både en kemisk och fysisk exfoliator. Den innehåller 30 exemplifierande puddar för engångsbruk som blötläggs i en vätska innehållande resveratrol (finns i rött vin och naturligt fermenterad), såväl som mjölksyra. Ta en kudde ut i taget och gnugga den på ditt ansikte för att ge döda hudceller uppstart.

Blithe Splash Masks, $ 48

Denna “stänkskydd” tar 20-minuters maskritual och gör det till en 15-sekunders upplevelse. Den innehåller en superkoncentrerad “blandning av mjölksyra och botaniska extrakt” som du später ut i vatten och sedan stänker på ansiktet innan du klappar in i huden. Jag har själv använt den här produkten och rekommenderar den för dem som vill förkorta sin hudvård rutin utan att offra någonting.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 + = 85

map