Ja sam opsjednut: Bobbi Brown Nude Finish sjenila vlažnost

Dobrodošli na Obsessed, dnevnu seriju s Angelique Serrano, ravnateljicom ljepote InStylea. Provjerite svaki tjedan da biste saznali više o kozmetičkim proizvodima i alatima koje ne može dobiti.

Ljeto u punom zamahu, potreba za zamjenom vašeg teľeg temelja za lakąu toniranu hidratantnu kremu je stvarnija nego ikada – pogotovo kada temperatura samo nastavlja rasti. Novi Bobbi Brown’s Nude Finish Tinted Moisturizer savršen je za taj posao, dajući vašoj koži besprijekoran, pa čak i završiti, a još uvijek izgleda poput vaše vlastite kože. Formula je čista, tako da ga možete graditi do željenog intenziteta. To je zamrljano hidratantnim sastojcima, što znači da nećete morati prijeći na njegu kože, a infuziju SPF 15 dodatno je oklop protiv sunčevih UV zračenja za one od nas koji slučajno zaborave ključni korak.

ja'm Obsessed - Angelique - Bobbi Brown - EMBED
uljudnost

Kupujte: Bobbi Brown Nude Finish Nijansirana hidratacija, $ 46; nordstrom.com.

RELATED: Ja sam Obsessed: Surratt Beauty Surreal kožna kosa kože

Pogledajte videozapis iznad da biste saznali zašto ga Serrano voli– i posjetite instyle.com/videos za više naših opsesija.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 − = 60

map