Lytt til britisk skuespiller Tom Hiddleston Yodel Som kjære amerikanske sanger Hank Williams

Tom Hiddleston bare lagt til en fantastisk ferdighet til hans CV: Yodeling. Det kan ikke være et krav for James Bond-Hiddleston blir ryktet for å bli vurdert for delen – men det var absolutt nødvendig for sin nye film Jeg så lyset hvor han spiller ikonisk landssanger Hank Williams. Han snakket om å ta på seg en så viktig rolle og lære å leve på Jimmy Kimmel Live! på tirsdag.

Hiddleston sa selv om han var britisk, han var veldig klar over viktigheten av Williams og hans musikk. “De sier ‘Hey Good Lookin’ er en av de sangene som” Happy Birthday “. Du kan begynne å synge den hvor som helst i verden, og folk vil begynne å synge sammen, “fortalte han Kimmel.

RELATERT: Elizabeth Olsen likte å synge dårlig for hennes siste film

For å prep for rollen, jobbet han med Williams datter, musiker Holly Williams. “Jeg tar ansvaret seriøst. Jeg var veldig dedikert,” sa Hiddleston. Så dedikert, faktisk, at han bodde med musiker Rodney Crowell som hjalp med å jobbe med musikken til filmen. «Jeg kan nå nå. Det kommer en stund i en manns liv når han blir bedt om å yodel. For meg skjedde det litt senere,» sa han.

Selvfølgelig spurte Kimmel ham om å yodel. “Du kan ikke bare spasere inn her og si at jeg kan yodel nå og da ikke,” sa Kimmel. “Jeg skjønner at jeg gikk rett inn i det,” sa Hiddleston. “Du skjønner om du gjør det, du vil aldri være James Bond,” sa Kimmel. “Så du har en stor beslutning å gjøre.”

Hiddleston fulgte og viste sin store yodeling ferdigheter i et vers fra en sang kalt “Lonesome Blues.” Hvem sier James Bond kan ikke yodel?

Jeg så lyset, som også stjerner Elizabeth Olsen, treffer teatre 25. mars.

RELATERT: Se Daniel Craig Bestil de mest lette drinker som James Bond

Watch Hiddleston viser sin yodeling ferdigheter i videoen ovenfor.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map