Här är varför Melania Trump alltid poserar med hennes mun öppna

Det är 2018 och selfie är ett verkligt ord i ordboken, så det är säkert att säga att du antagligen har en föredragen metod för att posera för kameran. Kanske är du den vän som föredrar vänster om gruppbilden för att visa upp din goda sida, eller kanske du är fast tro på Tyra Banks “smicker” -filosofi. För Melania Trump handlar det om fiskgapet. Det är åtminstone det som vi märkte efter att ha analyserat bilder av hennes offentliga framträdanden under de senaste 15 åren.

Regelbundet används av kändisar på den röda mattan, är fiskgapet en ansiktsställning där topp- och botten läpparna är så lite eftertraktade och separerade. Det får sitt smeknamn, eftersom det ligner något på munnen på, till exempel, din första djurgullfisk. Det är chockerande att det är ett av de mer smickrande, tilltalande utseende som kameran kan fånga.

Melania Trump Mouth - Embed - 2
Getty Images

RELATERADE: Vad Melania Trumps kläder faktiskt säger

“Det är ett mer sexigt utseende när din mun är öppen bara lite,” förklarar kroppsspråkig expert Traci Brown. “Dina läppar kommer att dyka upp lite större på det sättet.” Brown säger att modeller har perfektiserat utseendet eftersom det är mindre distraherande än ett tandigt leende och tar inte uppmärksamhet från de kläder de modellerar. Medan vi inte kan säga Melanias slutmål är att se sexigt ut när hon poserar, med tanke på sin tidigare karriär som en supermodell, är det bara naturligt att hon flyttar ner.

Melania Trump Mouth - Embed - 3
JIM WATSON / Getty Images

Förutom den lilla öppna munnen lutar hon huvudet något, “så ser kameran inte undersidan av näsborren”, konstaterar Brown. Denna ställning gör också dina ögon ser större ut i förhållande till resten av ditt ansikte.

“Vi är väldigt lockade till saker med större ögon. Därför gillar vi hundar,” förklarar Brown. “Det är därför vi gillar barn och valpar. En baby är korterare än en vuxen person. En valp är korterare än en vuxen hund.”

Melania Trump Mouth - Embed -1
NurPhoto / Getty Images

Det är inte att säga att hon inte bryter sig in i ett gniss då och då, dock. Ibland ser vi Melania debut ett riktigt leende. Det är mindre ett strålande uttryck och mer om hennes ögon. “Leende har inte lika mycket med din verkliga mun som vad vi tycker det gör”, säger Brown. “Du vill leta efter kråka fötter där inne.” Det handlar om dina ögon som lyser upp och visar energi och känslor.

Du behöver inte år med modelleringserfarenhet för att behärska flytten, heller. För att prova det under din nästa självbeteende säger Brown att du sätter tungan på munnen på dig. Det skapar omedelbart utseendet och till och med drar ditt ansikte lite mer så dina ögon ser större ut.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 43 = 46

map