Se bilderna från Ciara’s Dreamy Co-Ed Baby Shower

Ciara och Russell Wilson välkomnar redan deras barn i stil. E! rapporterar att paret firade sitt nästa barns förestående födelse med en extravagant co-ed baby shower på ett privat hem i Los Angeles förra helgen.

Den lyxiga all-white (och frustrerande könsneutral) firandet var enligt uppgift sammanställd av kändisarbetsplanerare Mindy Weiss och tillgodoses av Shake Shack. Ciara, som meddelade att hon väntade sitt andra barn i oktober, bedövas i en vit, bohemisk klänning med beröring av feminin spets och tidlösa långärmar. Deltagarna-inklusive Serena Williams, La La Anthony och Wilson-alla hade vit, med var och en av damerna som matchade den förväntade mamman i eteriska blomkronor.

Den stolta mamma-att-vara erbjöd två glimtar av den stjärnbelagda affären på Instagram:

#BabyWilson Baby shower. Älskade Min Flower Crown ❤️ �� @ djmogg

Ett inlägg som delas av Ciara (@ciara) på

Verkligen tacksam för mina flickor ❤️ ����

Ett inlägg som delas av Ciara (@ciara) på

Ciara och Wilson var gift i ett fantastiskt bröllop (även planerat av Weiss) i juli vid Peckforton Castle i Cheshire, England. I en Facebook Live-händelse i januari slog den 31-årige (som redan är en mamma till 2-årig Future Zahir) om sin NFL-fästman.

RELATERAT: Ciara Reveals Hon (typ av) har två barn på vägen

“Jag är väldigt välsignad med att ha det bästa stödsystemet jag någonsin kunde begära eller varje dröm om,” delade hon. “Min man är ganska fantastisk … Du ser Russell spela på fältet – han är samma person hemma. Jag tror att det är coolare! Han är ett fantastiskt stödsystem till mig och bästa vän så det gör en värld av skillnad.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 3

map