Selena Gomez går och simmar i tränare, spelar ett valiant spel av “Heads Up”

InStyleSäljes Selena Gomez i september är inte bara en bra sport-hon är en bra. Hur vet vi? För att hon, efter att ha täckt skytten, hoppade sångaren snabbt in i den bärbara tränaren, inte mindre att hänga med InStyle Redaktör Laura Brown medan den är nedsänkt i midjan.

Selena Gomez
Gomez i en Miu Miu klänning, Messika Paris örhängen och Manolo Blahnik sandaler. Fotograferad av Phil Poynter.

“Du vet vad jag spelade ett spel tidigare,” Heads Up. “Jag är besatt av det,” berättade hon för Brown av charadesliknande appspel innan de två engagerade sig i en runda. Först måste Gomez “sköta det”, pantomimera aktiviteter som att klippa gräsmattan, föreslå, duscha och till och med rollerblading, medan Brown gissade vad sångarens gester menade. Det visar sig vara svårt att “rullblad” när din nedre hälsa är undervattens.

VIDEO: Heads Up med Selena Gomez: Superstars

Därefter spelade duon en runda “Superstars”, där Gomez beskrivit kända kändisar tills Brown gissade deras namn korrekt. Titta på de hilariska klippen ovan.

RELATERAT: Selena Gomez är uppväxt, kär och tar kontroll över hennes mentala hälsa

För mer från Selena Gomez, plocka upp septemberutgåvan av InStyle, tillgänglig på kiosker och för digital nedladdning den 11 augusti.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 − = 30

map