2015. Američka glazbena nagrada donijela je neku modnu ubojicu – pogledajte sve najbolje izglede!

Ne postoji ništa baš kao glazbena nagrada show donijeti neke čeljusti pada modi. I večeras za dodjelu nagrada American Music Awards 2015, održanom u kazalištu Microsoft Theatre u Los Angelesu, nevjerojatan je izgled zadržao dolazak crvenog tepiha.

Od dugih do kratkih, do seksi do sekularne, stilovi su doista bili izvorni i vodili su gamu. Neki naglašavaju? Jasna crna konfekcija Gwena Stefanija Yousef Al-Jasmi bila je prilično razgovor startera (tko još može odnijeti tu smjelu siluetu?). U međuvremenu, Selena Gomez bila je rano dolazila na crveni tepih i postavila bar visoko u dubokoj crvenoj haljinoj haljini Givenchy koja je tamo na stražnjoj strani.

I premda je Demi Lovato oduvijek bio modni profesionalac na nagradnim igrama, ona se u ovoj crnoj i zlatnoj haljini odjevena od Lorena Sarbu s urušavanjem (ovdje vidimo trend?). Zalijevanje na pozlaćenom kolaču: savršeno na Marcelovim valovima i gotovo gothom. božanski.

Pogledajte sve crvene tepiha iz American Music Awards ovdje u našoj galeriji.

Pogledajte istaknute stavke iz AMA 2015-a ovdje:

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 + = 35

map