6 Fascinantni novi detalji o načinu na koji je Paris Jackson odrastao s princem i Michaelom Jacksonom

Privatni život djece Michaela Jacksona bila je omamljena kad je ikona pop ikone još bila živa – i godinama kasnije. Ali sada, njegova trojica polako se otvaraju o tome kakav je život bio za njih.

Devetnaestogodišnja Paris Jackson je, naravno, najglasljivija kao rastući model koji udara na New York Fashion Week i često ažurira svoje račune društvenih medija. U prosincu smo imali rijedak uvid u 15-godišnju Blanket Jackson (rođeni princ Michael Jackson II), koji sada ide “Bigi”. A sada vidimo kako je točno tata bio u interakciji s Parizom i njegov prvorođeni, 21-godišnji princ Jackson (rođen Michael Joseph Jackson Jr.).

sretan Božić od naših do vašeg #brahdas

Post koji dijeli Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) na

U utorak, Pariz je otišao u Instagram i poželio svoj sada-21-godišnji veliki brat sretan rođendan. U videu, mladi Pariz smije se i odlazi sa svojim starijim bratom. To je sladak, ali ono što je fascinantno oko isječka jest da možemo čuti što zvuči baš kao i glas Michaela Jacksona. Pita ih plesati – i zvuči baš kao i bilo koji drugi ponosni otac koji bi promatrao njegovu djecu odrastao.

nije vaš rođendan još pola sata, ali danas sam letio na istočnu obalu pa sam tehnički već dva i pol sata kasno! tako da sada postavljam ovo. moj najdraži brat. Mogao bih letjeti na Mjesec i natrag tisuću puta, a udaljenost i dalje ne bi iznosila koliko ti obožavam. uvijek sam te pogledao, i danas si još uvijek najveći uzor koji sam ikada mogao nadati. Nedostaje mi ovih dana gdje bismo se mogli boriti i još bih imala priliku pobijediti. Nedostaje mi igrajući vruće kotače i mala ponija s tobom, ne propustim se boriti kao pirati i pokušavam baciti čarolije s našim harry potter štapovima. Nedostaje nam subotom gdje ćemo spavati i jesti kašu i OJ i gledati gargoyles i transformatore (a ponekad i crtići u arapskom?), a odsada kasno slušajući, rekli su nam divlje krevetske priče koje su uvijek imale ludo uvijanje na kraju , uvijek si bio moj najbolji prijatelj u čitavom širokom svemiru i jako sam sretan što si me u životu. Nisam mogao poželjeti da naše prijateljstvo postane bolje. možda nećemo imati naše vodene oružje i sudar, ali imamo mnogo više. ti si najzabavnija, izvorna, odlučna i smiješna osoba koju znam. i to čini ma sretan da zna da ja uvijek mogu računati na vas, i bez obzira gdje smo u svijetu iu životu, moj dom je s vama i malim tipom. Volim te toliko, gooko. ponosan sam na tebe. sretan rođendan.

Post koji dijeli Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) na

RELATED: Meghan Markle pronalazila je princezu Dianu i Kate Middleton u ljubavi za ispis svih royala

Pariška poruka Princeu bila je slatka: “Moj najdraži brat. Mogao bih letjeti na Mjesec i natrag tisuću puta, a udaljenost još uvijek ne bi iznosila koliko ti obožavam “, napisala je. Ali ona je također dodala zabavne dijelove informacija koje su nam dale do znanja kako je njihova “normalna” odgoj bila.

Ispod, uzorkovanje najinteresantnijih detalja na temelju njezina naslova:

1. Pariz i Prince su se rukovali i ponekad ga pretukla.

2. Voljeli su Hot Wheels i My Little Pony.

3. Braća su bili ogromni Harry Pvidra obožavatelja i igrao s štapićima.

4. Vodeni pištolji i Crash Bandicoot video igre također su napravili rez.

5. Subotom su spavali, popili sok od naranče i promatrali transformatori.

6. Princ je dijelio super zabavne priče o spavanju.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map