8 načina da dobijete tijelo plaže za plažu, inspiriran Khloé Kardashianom

Khloé Kardashian ovih dana izgleda dobro. Lud dobro. Stoga nije iznenađenje da je svijet postao opsjednut kako je ušla u takav oblik ubojice. Sjeli smo s zvijezdom u četvrtak popodne u N.Y.C. na Kybella Live Chin Up događaju kako bi je obavili točno kako je dobila one zavidne kormilarice. Ispod, lekcije koje smo naučili o dobivanju bikiničkog tijela od Khloé Kardashian.

1. Počnite s zdravim doručkom
Ja sam velika djevojka zobene pahuljice. Volim samo zobene pahuljice. Jedem žitarice za doručak, ručak i večeru, ali volim loše žitarica. Ja sam poput, “Daj mi Voće Loops!” Ne prestajem. Ja sam ovisnik o žitarici. No umjesto toga pokušavam jesti bjelanjake ili puretinu slaninu, takve stvari. Imam veoma bogat doručak, jer ja radim toliko. Trebam tvar. Morao sam se konačno uvjeriti u činjenicu da voćne petlje ne daju nikakve hranjive tvari. Jutros smo prošli niz Lucky Charms. Bio sam kao, “Vidio sam Lucky Charms.” To bih htio jesti za bilo koji obrok, je žitarica. To je samo tako dobro. To je prokleto leprechaun!

2. Kick Criticism to Curb
Oduvijek mi je bilo reklo: “Oh ti si prekomjerna tjelesna težina” ili “Ti si debela sestra.” Mogao sam biti podlegao svim ljudskim kritikama o meni, želeći da izgubim težinu u nečijem drugom vremenu. Pokušao sam. Pokušao sam na dijetama. Pokušavao sam nezdravim stvarima poput odlaska na čišćenje 30 dana. Ali nisam bio spreman. Moram raditi stvari kad budem spreman. Vjerujem u ljude koji rade stvari u svoje vrijeme. To je moja filozofija.

RELATED: Khloé Kardashian pokazuje zaobilazno ABS u posljednjem Instagram Pictureu

3. Nikad ne reci nikada
Tako je dobar osjećaj kad konačno pronađete svoj put i za mene, fitness se pretvorio u moju stazu, definitivno ne tamo gdje mislim da je netko očekivao da budem. Nisam ni očekivao. Nisam mislio da bih mogla zadržati ovu šaradu čak i za mjesec dana. Bio sam kao, ‘Nikad neću ići na teretanu mjesec dana.’ Ali sada volim svoj stil života. Volim koliko je zdrav.

4. Nemojte nikad opustiti
Živim u Calabasu pa je jako daleko (od trenera Gunnar Peterson, čija je teretana na Beverly Hillsu), a ljudi uvijek vole: “Zašto se vratiš?” Jedna, ja sam sve o energiji. Ako vam se sviđam, pomaknut ću vam planine, jer to je i kako započeti dan. Želim biti okolo dobre ljude. Također, volim svoju teretanu. Privatna je i samo je mirna i sjajna. Nitko vas ne gnjavi. Krenuo sam za njega tri godine ravno.

5. Razviti Buddy sustav
Ponekad mi se sviđa, “ne mogu voziti”, pa Kourtney [Kardashian] i imat ću sustav prijatelja, a mi radimo sa svojim trenerom i on je super. Stoga uvijek postoji sigurnosna kopija ako ne mogu ući u teretanu.

RELATED: Khloé Kardashian otvara se oko njezine prehrane

6. Gorivo pravilno poslije treninga
Uvijek sam donio Oreo kolačiće i kremu proteina od strane Select ($ 33, amazon.com). to je tako dobro i samo ga posjedujem vodom i ledom. Volim to. Tada sam uvijek imao Justin maslac od kikirikija ($ 15 za 10-pack, justins.com); imaju bademe pakete. Jedu one jer sam ponekad tako iscrpljen da sam poput: “Nitko mi ne razgovara!” Dakle, imam te omotnice u ruksaku za vježbanje, a ja imam samo jedan i to mi daje samo energiju koju trebam.

7. Učinite sve u moderiranju
Još ću piti. Još se zabavljam, ali sada je to sasvim drugačije. Dolazi s godinama. Kad sam imala 21 godinu, ti si samo nered, a ti nije stalo do toga što jedeš ili bilo što od toga, pa mislim da sam [odrastanje] učinio da imam zdrav stil života i volim ga.

8. Proslavite rezultate
Gotovo sam se ubacio neki dan u [Petersonovu] teretanu. Tako je teško. Bilo je ludo. Ali to je tako nagrađivanje. Netko je upravo rekao: “Kad se osjećaš najseksi?” I očito kada ste u haljini s kosom i šminkom, svatko se može osjećati seksi. Ali za mene, to je nakon treninga. Kad hodam u teretani, osjećam se kao s @ # *. Ali kad odem, osjećam se tako postignut i osnažen, iako sam znojan i grub. Moja je koža sjajna. Osjećam se jako zabavno, jer imam jako muške vježbe. Trebalo mi je samo sat vremena, a ja sam to učinio i osjećam se sjajno i sada dovršimo ovaj dan. Osjećam se dobro.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 5

map