Amber Stevens West o spajanju njezinog dečka na zaslonu IRL

Za mnoge njezine fanove, Amber Stevens West izaziva dvije emocije: osnaživanje i potpunu nostalgiju. Glumica je sletjela na badass uloge 22 Skoči ulica, Brzi i žestoki, Amazing Spider-Man, i Carmichael Show. Ali onaj koji ju je prvi put spustio u srce bio je njezin red kao i Ashley Howard grčki, gdje se upoznala i kasnije oženila njezinim izmišljenim dečkom Fisherom (Andrew J. West) IRL.

Najnovije? strane završilo je točno (Nedjeljom u 8:30 ET na FOX), smiješno, novo istjerivaci duhova-poput komedije na FOX-u koja glumi Adam Scott i Craig Robinson. U njemu igra Annie, agregat za napajanje koji pomaže Scottu i Robinsonu da skinu duhove i druga nadnaravna stvorenja.

Uhvatili smo tridesetogodišnju zvijezdu (koja se također dogodila i kao kći slavnog modela Beverly Cunningham i radio-domaćina Shadoe Stevens) kako bi razgovarali o strane završilo je točno, njezinu uber-modnu majku, i što se zapravo zaljubljuje u svog suradnika u Tinseltownu.

RELATED: Natalie Portman je omiljeni francuski djevojka šminka trik

Zapadna obitelj

Post koji dijeli Amber Stevens West (@amberonistevenswest)

Zašto ste odlučili preuzeti Ghosted?

Volim raditi na televiziji i komediji tako da kad god postoji prilika za rad na TV sitcomu, ja sam kao, “Da molim!” To je bonus koji dobivam igrati zaista jaki lik. Vrlo je korisna. Ona nije prijedlog. Pametna je i ona joj je potrebna da bi riješila zločine i borila se protiv stvari poput zombija i čudovišta i stranaca.

Tko su vaše omiljene ženske glumice odrasle?

Mary Tyler Moore je žena koja je sve počela. Taj je show nevjerojatan. Opet, komedija koja glumi ženu koja je bila samostalna i u redu s njom. A onda je došlo i Murphy Brown, još jedan prekrasan show s jakom ženom. To su bile prilično snažne emisije koje sam odrastao. Danas se mnogo više događa. Nije jednako onome što vidimo s vodećim muškarcima i moćnim ljudima na TV-u, ali svakako napredujemo, a ponosan sam na sve ljude koji stvaraju sadržaj koji više pažnje posvećuju i dopuštaju ženama da biti koristan u pričama.

Povezano: Chris Hemsworth i njegova supruga morali se zaljati u ljubavi nakon suočavanja s problemima braka

Nisi jedina osoba, ali ste duhovno ili duhovno?

Nikada nisam bio sam! Ja sam serijski monogamist. Otkad mi je dopušteno držati dječakovu ruku, bio sam poput: “O, moj Bože! Mi smo dečko-djevojka. Zajedno smo!” Dakle, ne, to mi se nikada nije dogodilo i uvijek sam bio svjestan činjenice da želim činiti pravu stvar … ali svakako imam moj dobar dio prijatelja, muškaraca i žena, koji su bili duhoviti,.

Upoznali ste svog supruga Adam J. Westa grčki. Budimo stvarni, ono što se stvarno događa kada portretiramo nečiji izmišljeni ljubavni interes?

Stvar je, kemija je neporeciva. Samo postoji, da li to pokušavaš ili ne. Upravo su to učinili stvarno dobar posao jer ga nisam morao slušati ni s njim. Bio je to samo najbolji glumac koji je došao. Bila je to vrlo trenutačna povezanost koju smo imali … Bilo je to kao trenutak kao stvar za kontakt oko očiju. Bili smo poput “Oh, tko si ti?” i odmah sam se vratio u kosu i šminku i počeo ga kao Googling kao čudak … Upravo smo imali instant vezu i bilo je zaista posebno.

Nije uvijek tako s ljubavnim interesom da morate igrati na televiziji. To može biti vrlo neugodno. Morate je lažirati. Nakon što prvi put morate poljubiti nekoga, postaje manje čudno. Ti si poput “O, OK, to je kao da mi poljubim desnu ruku. Nema osjećaja da moram osjetiti. Kad poljubim tu osobu, mogu je samo varati i to je u redu.” Kemija je samo neporeciv. To ne znači da nećete imati kemiju s drugim ljudima tijekom cijelog vašeg života, ali po mom mišljenju kao ljudsko biće moramo samo naučiti da se ne ponašamo na takvim osjećajima nakon što postanete predanost da budete s nekim. Opsjednut sam mužem i uživam u svakom trenutku s njim, ali bi bilo glupo od mene pretpostaviti da nikad nećemo imati vrlo lijepu vezu s drugom osobom – bilo da je to na poslu ili samo u stvarnom svijetu , Ali napravili smo predanost koja ne bi djelovala na te stvari. Mislim da će to podnijeti pritisak da se želite varati na supružnika.

Volimo naš kruh, volimo svoje maslac, ali najviše od svega ljubimo jedni druge. #Madeline # 11tharrondissement

Post koji dijeli Amber Stevens West (@amberonistevenswest)

Recite nam o odrastanju sa svojom poznatom modnom mamom, Beverlyjem Cunninghamom. Jeste li voljeli njezin stil??

Moja majka ima najbolji stil ikad. Mnogo djevojaka u dobi kada su razgovarale o svojim mama u 80-ima, poput: “Bože, sve su joj stvari bile tako ljepljive i grube.” Moja je mama bila kao jedna žena u 80-ima koja je svakodnevno ubila. Bila je tako lijepa i imala je tako velik okus da nikada nije nikad zalutala. Nekako je shvatila kako je jako dobro činiti 80-ih godina. Bio sam u svom ormaru vrlo mlad.

Moja mama mi je dopustila da kupim par ogromnih potpetica kada sam bio vjerojatno 9. Bio sam jako mlad, ali oni su bili poput ovih funky čizama. Samo mi je dopustila da se prerušim i imala je izvrsno okus. Nije to bilo Maloljetnici i tiaras ili bilo što slično. Uvijek je imala najfinije stvari, a ona i danas do danas. “

RELATED: 9 puta Chrissy Teigen i John Legend bili su odnosi veze

Imate li savjeta kako vas je naučila da i dalje slijedite?

Moja mama se ne boji boja. Nisam ni ja. Ona je započela čitavu boju kao što je prije 20 godina, i to mislim svaki put kada vidim nekoga u punoj boji. Zato je to nešto što ja definitivno kopirajem od nje. Dugi niz godina uvijek je nosila vintage šalove na glavi. To je bila njezina potpisnica. Ona se iz nekog razloga oslobodila te stvari kao prije pet godina, ali to je bilo najcrveni trend. Čim je prestala, svi su počeli nositi neobične šalove na glavi. Imam ludu kolekciju šalova zbog nje. I ružičasti ruž. Uvijek nosi ružičasti ruž.

Koji je vaš ritual crvenog tepiha?

Da budem iskren, ne volim dobru spremu za crvenu tepihu. Sviđa mi se kad je gotova, konačni proizvod, ali stvarni rad svega što nije moj omiljeni jer sam ja nestrpljiv, a mi se ne sviđa. Ja sam vrlo neovisna, ‘Ja ću to učiniti’ osobnom osobnošću. Tako se osjećam: “O, moj Bože, moram vas zabaviti i pobrinuti se da ste dobro hranjeni dok ste ovdje i dobiti nešto za piće”. I meni se ne sviđa što oni rade stvari za mene. Radije bih im pomagao. Zato imam svoje prijatelje koji rade moju kosu i šminku i styling jer onda osjećam malo manje kao što to moram učiniti. Mogu se samo opustiti, pustiti ih da preuzmu i možemo samo razgovarati. Ako radim bilo kakve jutarnje stvari koje uvijek gledam Današnji show, i ja imam kavu unaprijed. To je moja tradicija ujutro. Za njegu kože, noć prije nego što pokušam pobrinuti se da dobro očistim lice. Ja sam vrsta niske održavanja.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

10 + = 19

map