Amy Schumer: “Izgubio sam nevinost kroz silovanje”

Amy Schumer je izašla sa svojim vlastitim momentom #MeToo.

Iako je Osjećam se lijepo zvijezda se prije toga šalila o svojim iskustvima seksualnog zlostavljanja u svojim standup rutinama, ozbiljno je započela u novom intervjuu s Oprahom za OWNove “Super Soul Conversations”. Glumica je objasnila kako je izgubila nevinost svom dečkom dok je spavala, i njezinu posljedičnu borbu za razumijevanje i rješavanje iskustva.

Premijera Of STX Films' 'I Feel Pretty' - Arrivals
Jon Kopaloff / Getty Images

“Nisam pristala. Nismo ga raspravljali “, kaže ona. “Nismo bili u našem odnosu”. Dodala je kako se u početku čak i uhvatila u zamisli o nazivanju silovanja.

“Zvao sam ga kao silovanje” grožđa “, Schumer objašnjava kako se pozabavila situacijom u njezinoj komediji. Bila je to sivo područje, kaže ona, jer je situacija bila suprotna onome što je društvo odredilo kao napad. “[Assault je govorio o tipu koji je izbačen iz grma dok ste u parku”, bilježi. “Ne kažu da bi to mogao biti momak kojeg ti jako dobro znaš.”

Iako je njezino vlastito iskustvo navelo na ljutnju i ozljede, bila je u sukobu jer “ovo nije netko koga želim vidjeti u zatvoru, ali ono što je učinio meni bio je u krivu”.

RELATED: Odjeća koja čini Amy Schumer osjeća dobro o sebi

Sklapanjem priče u svoje rutine, Schumer se nadao da bi mogla “nasmijati ljude dok su naučili.” “Rekao bih,” ako spava, to je ne, “samo se nadajući da će ga neki momci to vidjeti.”

Uznemirenjem, Schumer kaže Oprahu da sada vidi situaciju drugačije. Na pitanje je li ona još uvijek smatra njezino iskustvo kao “grožđe”, odgovara: “Osobno, osjećam se kao da sam izgubila nevinost zbog silovanja”.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

17 + = 22

map