Anna Faris reagira na Chris Prattov komentar o razvodu

Kada je Chris Pratt ranije ovog tjedna rekao da je “razvod sranje”, mislio je na to. On i bivši Faris su se raspali krajem 2017., a Pratt je razgovarao o tome kako se kreću naprijed kao su-roditelji petogodišnjem Jacku.

Ana Faris Chris Pratt lead
Jason LaVeris

“Razvod sranje”, rekao je iskreno. “No, na kraju dana imamo veliko dijete koje ima dva roditelja koji ga jako vole, a nalazimo način da se kretamo dok ostali prijatelji i da budemo ljubazni jedni prema drugima. idealno, ali da, mislim da smo obojica vjerojatno bolje. “

Ispada da se Faris potpuno slaže s tim. U četvrtak je rekla da je njezin bivši Pratt “potpuno” u pravu. 

“Imamo veliko prijateljstvo, mi doista činimo, a mi uvijek imamo”, rekla je u intervjuu za radio sa SiriusXM Hits 1. “A da, uvijek je teško predvidjeti svoju budućnost kao jednu stvar, ali mislim da postoji puno ljubav.”

POVEZANO: Anna Faris i njen novi vrući dečko već se bave romantičnim putovanjima

I u onome što radimo, ima toliko [nepredvidljivosti] “, nastavila je.” Mislim da je to lekcija naučeno malo u smislu održavanja odnosa malo privatnijih potencijalno, iako ne želim. Ponosim se što sam prilično otvorena osoba, ali ne znam. Teško je kad budeš pod proučavanjem. “

Faris sada dolazi s kinematografom Michaelom Barrettom, dok nije bilo potvrde o Prattu da se upoznala s nekim od njihovog odvajanja. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 − 62 =

map