Barbie dobiva svadbeni makeover s ovom vjenčanicom Oscar de la Renta

Barbie je godinama preuzeo mnoge osobnosti (svi su od Karl Lagerfelda do Katniss Everdeena do Andyja Warhola), ali njezin najnoviji izgled je stvar snova djevojčica. U partnerstvu sklopljenom između Mattela i Oscara de la Rente dolazi trenutak “ovdje dolazi Barbie”, u kojem je arhivska proljeća 2014 dizajn vjenčanice (Oscar de la Renta original) smanjena u mjerilu kako bi se uklapale u Barbie.

“Oscar de la Renta bio je prvi dizajner koji je ikada surađivao s Barbie, što je nevjerojatno”, kaže Robert Best, viši dizajnerski direktor za Barbie. “To je bilo 1985., a potom 1998. godine (na slici dolje). Oscar je uvijek ime koje se pojavljuje na crvenom tepihu, ime koje ljudi vole. Ekipa (Barbie) pružila je ekipu Oscara, a oni su bili vrlo zainteresirani – ideja da se vrate mladenki došla je od njih. “

Barbie & Oscar De La Renta Embed 3
Ljubaznošću tvrtke Mattel Inc..

No, tim Mattela brzo je istaknuo da ne, Barbie se ne ženi, niti je to priznanje pokojnom Oscaru de la Renti, koja je preminula u 2014. Pa zašto nije bio svadbeni dizajn Peter Coppinga (kreativni redatelj koji je trenutno na čelu luksuzne kuće) odabrao umjesto toga? “Kad smo započeli dijalog, došlo je do velikih promjena, a Oscar je još bio živ i otišli smo s arhivima”, otvoreno kaže Best. “Promjena straže s Peterom još se nije dogodila, na kraju smo bili oduševljeni našim izborom, a Petar ga i voli. Haljina predstavlja sve što svi vole o Oscaru.”

Haljina u pitanju je izvrsna bezrezervirana odjeća u trublju od čipke s izvanrednim blijedim plavim oblakom tulle kao vlakom. Za najbolji, to tako točno obuhvaća stilski stil Oscara de la Rente kao robnu marku – klasičan je, ali sa suvremenim rubom. Ali skaliranje je dolje za Barbie je došao s vlastitim izazovima, kao što je pronalaženje zamjenske tkanine za haljinu, budući da je izvorna čipka bila previše teška, ili ostati vjeran bogatim, baroknim detalijama svadbeni nakit na mikro skali.

RELATED: Limited Edition $ 150 Moschino-Oblačenje Barbie prodaje u manje od sat vremena

“Pa, imamo stroj za skupljanje”, najbolje šale, kada se pita o procesu. “Slijedi prevođenje detalja, kako biste bili sigurni da ste uhvatili sve glavne detalje.” I kako se osjeća zbog konačnog izgleda?

“Radio sam ovdje 20 godina i radim na mnogo lutki, ali ovaj me je udahnuo”, kaže on. “Jednostavno je biti zamrljan i biti poput,” još jedna lutka “, ali ovo izgleda spektakularno i jako sam ponosan na ono što je tim postigao.”

A pakiranje također vrijedi napomenuti. Barbie dolazi u plavu (plavu boju koja je potpis Oscara de la Rente) laserski izrezbareni čipkasti rukavac koji oblaže netaknutu bijelu kutiju koja se otvara u pozadini bijelih ruža. To je uistinu zadivljujuća kolekcionarska stavka. Oscar de la Renta Barbie je dostupan za $ 175 od danas na thebarbiecollection.com i oscardelarenta.com.

Barbie & Oscar De La Renta Embed 1
Ljubaznošću tvrtke Mattel Inc..
Barbie & Oscar De La Renta Embed 2
Ljubaznošću tvrtke Mattel Inc..
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 6

map