Bella Hadid Demos Kako ugraditi rublje u svoj dnevni ormar

Često se gledamo na modele uličnog stila kako bismo odredili slijedeći trend vruće sezone, a ako je prošli tjedan odjeće Bella Hadida bilo kakva indikacija, donekle će donijeti rublje. Ljepota je uočena u Los Angelesu u nedjelju u odijelu inspiriranom rubljem, što ju je učinilo nježnim izgledom izvan seksi.

19-godišnji model nosio je ružičasti korzeti s visokim strukom trapericama i dugom jeanskom jaknom za ručku s prijateljicom u Los Angelesu. Pristupajući bejzbolskom kapom, crnim tenisicama i kuglana, uspjela je smanjiti vrhunska seksualna privlačnost za dnevni primjer. U ružičastoj ružičastoj boji, vrh inspiriran rubljem djeluje dobro ispred spavaće sobe.

Ovo nije prvi put da smo vidjeli zvijezdu koja je ušla u ružičaste donje rublje. U petak, Selena Gomez je otišla u Instagram da podijeli fotografiju koja jede s’mores u laganom ružičastom klupku na krovnom logoru, čineći IRL donjem rublju ukupan trend gledanja.

s’mores

Fotografija koju je objavio Selena Gomez (@selenagomez)

RELATED: Bella Hadid Posjeduje amfAR Runway u Super Sexy Silver Tracksuit

Pa kako možete napraviti ovaj izgled prikladnim izvan boudoira? Ako ste u nedoumici, napravite Hadid i sloj, sloj, sloj. Uz dno s visokim strukom i ogromnu kapu, najmlađa Hadidova sestra radi svoj korzeti za ručak.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

85 + = 91

map