Blagoslovite ovu fotografiju Reesea Witherspoona Hurlinga sladoleda na Meryl Streepu

Četiri stvari zaista volimo – Reese Witherspoon, Meryl Streep, Velika mala lutanja, i sladoled spojili su se u utorak kako bi nam pružili najspektakularniju fotografiju koju je svemir ikada vidio.

američki Film Institute's 45th Life Achievement Award Gala Tribute to Diane Keaton - Roaming Show
Stefanie Keenan / Getty Images

Streep se pridružuje 2. sezoni HBO serije kao Mary Louise Wright (mama Perryju Wrightu, koji je [spoiler!] Prilično mnogo pljuska zemlje).

Nicole Kidman (koja glumi Streepovu zetovnicu na seriji) podijelila je naš prvi pogled na mamu Wright i njezine unuke u travnju:

Prvi dan na setu s Merylom i “mojim” dragim dječacima! #BigLittleLies

Post koji je podijelio Nicole Kidman (@nicolekidman)

Ali, vjerujte mi, nijedna fotografija (bez obzira na to koliko je bila zvijezda) mogla se natjecati s veličinom ovog nedavnog snimanja. Madeline Martha Mackenzie (Witherspoon), odjevena u cvjetnu bluzu i crnu suknju, briše joj usne dok se približava bacanju konja sladoleda na glavu bezazlene Marije Louise:

Reese Witherspoon Ice Cream
TheImageDirect.com

Jeste li ikada vidjeli fotografiju koja je dostojna meme? Niti jesmo.

Iako nećemo imati novo Velika mala lutanja epizode do 2019., ta je fotografija iskreno sljedeća najbolja stvar. Ne bismo nikada mogli ući u borbu bez sladoleda, koji je nosio sa Weerspoonom na našoj strani.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 4

map