Brooklyn Beckham je “ponosan” priznanja za Teen Choice Chloë Grace Moretz

Brooklyn Beckham bio je u omiljenom mjestu tijekom nedjeljne večeri u Teen Choice Awardsu 2016. – desnica djevojke Chloë Grace Moretz. Svježe od uspjeha svog govora u Demokratskoj nacionalnoj konvenciji, Moretz, 19, ponovno je sinoć na pozornici, ovaj put da prihvati nagradu za izbor filmske glumice: Komedija za svoj rad u Susjedi 2: Sorority Rising.

Chloe Grace Moretz Teen Choice Awards - Embed
Kevin Winter / Getty

Za događaj zvijezde, 17-godišnji Beckham izgledao je bez napora hladnim (po uobičajenom slučaju) u crnim mršavim trapericama, uočenim crnim i bijelim gumbom dolje i trendy fedorom (također crnom). Pored njega, Moretz je okrenuo glavu u električnoj ružičastoj i crnoj haljini Marc Jacobs s prugastom dekoltea. Mala sirena glumica je otišla na Instagram da zahvaljuje svojoj ekipi za ono što je nazvala “disko-inspiriranim izgledom”: krupni plažni valovi, dramatično smokey oči i suptilna kosa usna.

Opsjednut ovim disko inspiriranim izgledom! @gregoryrussellhair @shanepaish @themarcjacobs @_n_e_l_l_

Fotografija koju je objavio Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz)

RELEVIO: Ponosni dečko Brooklyn Beckham pokazuje svoju ljubav za Chloë Grace Moretz nakon što joj je govorio DNC

Ipak, Beckham se osjećao tako ponosan na svoju djevojku, da nije mogao pomoći, ali se malo hvaliti o njoj na Instagramu. “Čestitamo ponosni na ovo xx” napisao je fotografiju iza sebe na dvoru zajedno s emojima srca.

Čestitamo ❤️ ponosni na ovo xx

Fotografija koju je objavio bb (@brooklynbeckham)

FOTOGRAFIJE: Pogledajte najbolje izglede iz 2016. Teen Choice Awards Red Carpet

Ozbiljno, mogu li biti bilo kakvi čistači?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 3 = 11

map