Demi Lovatoov otac nije shvatio da joj je haljina Grammyja posve jasna

Demi Lovato osvojila je Grammy nagrade 2017. u potpunoj odjeći, a dok je gola haljina govorila o gradu, njezin je datum izgledao kao da ga nije primijetio. To je zato što je čovjek na njezinoj ruci bio njezin otac, rekla je Ellen DeGeneresu u srijedu.

“Rekao je da je odobrio, ali ne znam je li shvatio da je to vidio. Ne znam, nismo razgovarali o tome “, rekla je. Dok je otac odobrio, kukičana Julien Macdonald haljina nije bila prljavština na prvi pogled.

TK
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic

“Isprva sam pokušao na haljini i bio sam kao,” Ne nosim ovo. Izgleda me! “Moj stilist je bio poput:” Ali, izgleda nevjerojatno! “I svi su bili:” Izgleda nevjerojatno! “I tako sam se uvjerila, ali sam zapravo bio na crvenom tepihu s tatom i to je bilo nespretan. Netko je bio poput: “Recite nam tajnu o tvojoj haljini.” I bio sam kao, “Posve je vidljiv”, rekla je, pomisli kako je trenutak nesretan s njom.

VIDEO: Demi Lovatoova transformacija ljepote

 

Dok je Lovato došao na pozornicu za nagradom Bee Geesa u sparkly jumpsuit, nismo vidjeli njezinu strku haljinu na pozornici da prihvate nagradu ( Uvjeren pjevačica nominirana je za najbolji pop-vokal album, čast koju je Adele donijela kući).

“Naravno, svatko u mojoj kategoriji bio je nevjerojatan, ali moja mama je bila:” Znate da će Adele ovo osvojiti. “Bio sam kao,” Hvala ti, mama. Način da ostanete pozitivni “, rekla je prije nego što je priznala da misli kako će Adele također pobijediti.

RELATED: Demi Lovato je seksi, drugi kožni katsuit nam daje život

Barem je osvojila crveni tepih. Pogledajte njezin intervju s DeGeneresom na vrhu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + = 11

map