Dobrodošli Natrag u srijedu: JoJo se vratio i bolje nego ikada

Izlazi, upravo sada.

Jednostavna, glupana i do te točke, to je vjerojatno jedna od najzgodnijih tekstova pjesama ranijih avatara. I to je bio isporučio tada nepoznat, nemoguće sassy pjevač iz predgrađa Massachusettsa, pod imenom Joanna Noëlle Blagden Levesque, zvani JoJo. “Leave (Get Out)” izdana je 24. veljače 2004. i brzo je postala međunarodni hit, koji je snimio u Australiji, Novom Zelandu i Ujedinjenom Kraljevstvu te je dosegao broj jedan na Pano Grafikon Pop Songs. U zreloj dobi od 13 godina, JoJo je postao najmlađi solo umjetnik u zemlji koji je imao broj jedan. 

JoJo - Leave (Get Out)
Ljubaznošću YouTubea

Brzo naprijed 13 godina kasnije, JoJo je ponovno u fokusu promovira svoj novi album Luda ljubav i započinje odgovarajuću turneju u SAD-u u Portlandu, Ore. “[Album] je inspiriran mojim iskustvom daleko od središta pažnje u posljednjih nekoliko godina i pada i iz ljubavi, srce mi je slomljeno i razbiti par srca “, rekla je u nedavnom posjetu U stilu HQ. “Ali stvarno što Luda ljubav znači za mene je obilje ljubavi koju osjećam za to što radim ono što volim i još uvijek imam podršku nakon svih ovih godina … to je samo najbolji osjećaj. ” Dobrodošli natrag, JoJo!

Idite na ticketmaster.com da biste kupili ulaznice za Mad Love obilazak.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

30 − = 23

map