Ekskluzivni pogled na Jennifer Lopezovu novu Giuseppe Zanotti kolekciju obuće

“Osjećam se kao i ja, osjećam se kao ti … savršena je suradnja”, zaključuje Jennifer Lopez u videu koja konačno, gotovo pola godine nakon najave, daje nam pogled na jedan od najzanimljivijih partnerskih tvrtki: njezin šest komada cipele s luksuznom markom cipela Giuseppe Zanotti. A tko može raspravljati s J.Lo?

Ni jedan minutni isječak nas vodi u radni odnos parova, što izgleda prilično savršeno. “Ta boja će biti nevjerojatna”, kaže Lopez dok ukazuje na uzorak zlatne kože. “Sviđa mi se visina – lijepo je i visoka, ali udobna”, kaže ona o spektakularnom remenastom sandučiću veličanstvenih koljena na kolu. “Mala metalna pločica s nečim posebnim”, predlaže Lopez za malu količinu svjetlucanja na potplati cipela.

I osjećaj je međusobno.

“Uvijek sam voljela kako Jennifer nosi cipele i divio joj urođeni osjećaj stila”, piše talijanski dizajner cipela u izdanju. “Više od muzeja, Jennifer je bio veliki dizajnerski partner i ova zbirka stvarno predstavlja snažnu, senzualnu, sofisticiranu ženu – baš kao i Jennifer.”

VIDI: Pogledajte najbolje izglede Jennifer Lopeza u crvenom tepihu

Zbirka Giuseppe x Jennifer pokreće širom svijeta 23. siječnja i ima dizajnerske kodove iz oba Zanottijevih potpisnih silueta i ikonografskog stila J.Lona, s mekim suedes, kristalima s okvirom i luksuznim satenom u šaroj paleti sive boje, pastela i toplo taupes.

“Ja, kao i mnoge druge žene, volim veliki par cipela”, kaže Lopez. “Bez obzira hoću li šetati crvenim tepihom, nastupati na pozornici ili sastati se s djevojkama za ručak na dan, cipele pogledaju zajedno i doslovno i figurativno podižu me. S Giuseppeom smo stvorili ultra-modernu, žensku kolekciju ubojitih peta, seksi stanova i tenisice s modnim naprijed. I kao što biste očekivali, postoji samo pravi iznos svjetlucanja. “

Pogledajte gornji isječak da biste vidjeli ta dva na poslu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 2

map