Ellen Pompeo potvrđuje da je mačka Taylor Swifta Meredith Gray “Mračna i Twisty”

Što je djevojka učiniti kad u Kanadi ne može dovesti svoje mačke u Kanadu? Taylor Swift riješio je ovaj nesretni zagonetku tijekom vikenda dovođenjem kartona izrezati svoje voljene mačke Meredith Grey uz nju 1989. svjetska turneja datumi u Torontu.

“Kad ne možete uzeti svoje mačke u Kanadu kako biste zagrlili kartonsku inačicu, ali to nije isto”, rekla je na fotografiji Instagram (ispod), što je pokazalo kako se žalosno prihvati veći od životnog ciklusa njezine mačke. Srećom, kasnije je bila ujedinjena sa svojim divnim kućnim ljubimcem, ali Meredith se nije činio vrlo zadovoljan.  

Kada ne možete uzeti mačke u Kanadu kako biste zagrlili kartonsku inačicu, ali to nije isto.

Fotografija koju je objavio Taylor Swift (@taylorswift)

Meredith je alergična na radost “, napisala je u nedjelju uz fotografiju koja ju je pokazala vrlo sretnom, a njezina mačka izgledala je samo tad malo grubo (ispod). Grey’s Anatomy zvijezda Ellen Pompeo, čiji je lik mačkoga imenjaka, komentirao je fotografiju: “To je zato što je tamna i twistirana!” Možete li ga kopati Grayovim gledateljima ?! “To smo potpuno iskopali, Ellen. 

RELATED: Taylor Swift daje 50.000 dolara njenom plesačevom raku, pogođenog nećaka, donosi suze na naše oči

Meredith je alergičan na radost.

Fotografija koju je objavio Taylor Swift (@taylorswift)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 2

map