Emmy Rossum otkriva ono što “zapravo bilježi” nakon Kim Kardashianovih kontraverznog tijela

Tamo su mnogo stvari koje su bolje od “mršavog” osjeća-tiramisu, za jedan – ali kada je u pitanju broj na ljestvici, mnogi su zaslijepljeni osjećajem iracionalnog natjecanja.

Subjekt je prošli tjedan izazvao neke zujanje u društvu zvijezda, kada je isječak Kim Kardashian koji je primio komplimente iz svojih sestara na njezinu težinu (“dolazim do 119 kilograma!”) Brzo su se protresale društvenim medijima.

Brooklyn devet-devet zvijezda Stephanie Beatriz tvrdi kako su joj komentari potaknuli, otkrivajući užasno vrijeme u svom životu da je dosegla Kardashianov broj na ljestvici.

besraman a Emmy Rossum podupro je Beatrizu, pišući: “Jedini put kad sam bio 119 funti bio je kad sam imao MONO.”

Tjedan dana kasnije, Rossum hoda.

Emmy For Your Consideration Event For Showtime's 'Shameless' - Arrivals
Rodin Eckenroth / Getty Images

31-godišnja je objavila tajni Instagram u srijedu, čitajući: “Želite li znati što ja vagati?” I savjetovati sljedbenike da gledaju njezinu IG priču.

“Jeste li ikada upisali u google:” Što znači [umetanje glumca / modela / slavna osoba] težinu? “, Slijedi bezbroj sati usporedbe i očaja?” Rossum je napisao svoju priču.

Emmy Embed
Instagrama / Emmy

“Tijekom svog života, ljestvica mi je rekla da sam stekla i izgubila, stekla i izgubila. Negdje u rasponu od 20 funti. Ali taj komad metala zapravo ne zna. Evo što JA pravu težinu “, nastavila je.

Emmy Embed
Instagrama / Emmy

Sljedeća slajd nosi fotografiju Rossuma koji nosi odjeću za vježbanje, nekoliko riječi i fraza ispisanih po slici: “3 najbolja prijatelja od vrtića”, “židovske i ponosne”, “jedan sretan brak”, “bezbroj sati terapije”, “100 + sati televizije “, među ostalima.

Emmy Embed
Instagrama / Emmy

Rossumov IG kolaž je dio pokreta “I Weigh”, koji potiče žene da vide sebe više od broja na ljestvici. Njezina sestrinska sestra Emma Kenney slijedila je Rossumov vod ubrzo nakon objavljivanja svoje fotografije.

Hvala @emmakenney ���� #iweigh #fuckingkg

Post koji dijele I Weight (@ i_weigh)

RELATED: Emmy Rossum nazvao Kim Kardashian za one kontraverzne komentare o gubitku težine

Naravno, to nisu samo slavne osobe koje se spuštaju na pozitivan izazov tijela. Žene diljem svijeta se pridružuju, a njihova reda zasigurno će i dalje rasti.

#iweigh #fuckingkg

Post koji dijele I Weight (@ i_weigh)

#iweigh #fuckingkg

Post koji dijele I Weight (@ i_weigh)

#iweigh #fuckingkg

Post koji dijele I Weight (@ i_weigh)

Nažalost, izazov “U mojim osjecajima” krunimo # Iznajmljujem vladajući pokret društvenih medija ljeta 2018..

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 2 =

map