Šest stvari koje smo naučili od naranče je Yael Stone iz New Blacka

Ako ste strastveni Narančasta je nova crna promatrač, stavi da je crveno-lipped, priča sa zapadne strane-opsjednut zatvorenik Lorna Morello je najjednostavniji odjeljak posade Litchfielda. Žena koja stoji iza tog slatkog zatvorenog karaktera još je slatka u stvarnom životu: Yael Stone, rođen u Sydneyu. Kada jučer jučerašnja aktorica veličine pinte našla u našim uredima kako bi razgovarala o emisiji (2. sezona 6. lipnja!), Ostavila nam je kutija od Lamingtona – desert slatke kolače koji je popularan u svojoj rodnoj Australiji. “Oni su moj omiljeni desert ikada!” rekla je. Pomaknite se dolje da biste vidjeli još pet stvari koje smo naučili iz glumice.

1. Visoka je pet metara. “Moram se truditi jer sam tako kratak”, rekao je Stone.

2. Oštrila je Morellin naglasak uvježbanjem na video prije svoje audicije. “To je istočni obrok koktela”, rekla je za njen lik u Brooklynu-upoznaje se s Bostonom.

3. Sudjelovala je na emisiji dan poslije svadbe (oženjena je s kolegicom zvijezde Dan Spielman iz potomak slava). “Bio sam malo izvan nje”, priznala je. “I grubo, što je dugoročno pomoglo!”

4. U početku se ispričala za dio Nickyja Nicholsa, koju je igrala Natasha Lyonne, prije nego što je uletjela u ulogu Morella.

5. Posljednja epizoda sezone je snimljena u zatvoru u stvarnom životu, za razliku od koncerta Rockland County. “Bilo je čudan,”Rekao je Stone. “Zatvorenici su bili na drugoj strani zida, odjeveni baš kao i mi.”

6. Možemo očekivati ​​da čujemo Morellov povratak u drugoj sezoni. “Naučili smo puno o njoj”, otkrio je Stone. “Početi ćete komunicirati zašto je donijela određene odluke.” Krajnje je vrijeme!

Provjerite prikolicu prikolica za OITNB dvije sezone!

VIŠE:• Narančasta je nova crna Kostimograf Jenn Rogien na Styling Prison Jumpsuits • Taylor Schilling’s Red Carpet tajni oružje? Boja od srebrnog boja za raspršivanje • Narančasta je nova crna Zvijezda Taylor Schilling: “Nosim manje Orange!”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

30 − 23 =

map