Eva Longoria vodi stranicu iz Kylie Jennerove knjige s novcem u kupaći kostimu

To zovemo rano: 2017 će biti godina mrežastog kupaćeg kostima. Istoga dana kada je Kylie Jenner okrenula glavu u kupaonici gotovo potpuno prozirnom, Eva Longoria je ljuljala svoju verziju trenda.

41-godišnjak živi svoj najbolji život na bikini-ispunjenom odmoru, ali njezin najnoviji ‘gram nam je želja da pokupi novi komad. Kućanice alum izgledao je zračenje dok se opuštao u Meksiku u vatri crvenog kupaćeg kostima s mrežicom koja je detaljno oko ramena. Spojila je seksi odijelo s oglednim aviatorima i osmijehom, pozirajući se na ogradu broda. “Ne gledajući unatrag!” # 2017, “titrala je snimku.

Eva Longoria

41-godišnja djevojčica zapanjena je crvenim komadom s mrežicom s detaljima dok je na odmoru u Meksiku. Spojila je odijelo sa zrcalnim aviator sunčanim naočalama i osmijehom.

Eva Longoria / Instagram

VIDEO: Eva Longoria na njenom omiljenom Crveni tepih Izgled

 

Ona nije jedina koja stvara 2017. godinu u jednoj komadi: Model Ashley Graham potresao je kupaći kostim u obliku čipke dok je odmor u Sejšelima bio iskreno vrući od bilo kojeg bikinija.

RELATED: Eva Longoria ide bez šminke u Teeny Bikini

Zaboravite na dva dijela: Izgleda da su izbaci novi midriffs, kada je riječ o seksi kupaći kostimi. Pogledajte više poznatih osoba u kupaćim kostimima u našoj galeriji.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 35 = 44

map