Glumac volje i milosti strši dolje za bubanjski novi promotivni poster

Imamo još nekoliko mjeseci čekati Will & Grace vraća se NBC-u zbog svoje puno oživljenog oživljavanja, a glumac čini se da je hinting da će to sve baring – i doslovno i figurativno – u ponovno podizanje sustava. Emisija je u četvrtak odbacio novi promo plakat koji se bacio u kadu.

Will (Eric McCormack), Grace (Debra Messing), Karen (Megan Mullally) i Jack (Sean Hayes) dobivaju bezobraznu na novoj slici, a banda je gola u kadi uživajući u čaši ili dvije šampanjca. “Sve u ovome zajedno”, čita se tekst iznad glave.

Htjeti and Grace Promo
‘WillandGrace / Twitter

U utorak, emisija je također obrađivala nas na novom video spotu koji je glumio članove koji su se glumili dugo nakon što je emisija pobjegla iz zraka. I onoliko koliko mi volimo Will & Grace, prikolica nas svakako podsjeća da je sitcom jednako toliko o svojim najdražim prijateljima, Karen & Jacku. “11 godina i nekoliko [pića] kasnije, vratili su se”, najavio je tweet.

ODNOSE: Will & Grace Proslavio je četvrti korak s novim promo videosnimkom

Will & Grace vraća se na TV ove jeseni četvrtkom na NBC-u.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 4

map