Gwen Stefani priznaje da misli o vjenčanju Blakea Sheltona “Sve vrijeme”

Kada je Gwen Stefani iznenadio posjet Ellen DeGeneres Show u utorak, voditelj talk showa nije gubio vrijeme tražeći Stefanija o životu narod‘Najseksi muškarac živio’, Blake Shelton.

“Postao je seksualniji, i to samo postaje sve bolji i zabavniji”, priznala je pjevačica o životu s dečkom.

DeGeneres je tada postavio teška pitanja, pokušavajući izvući Stefanija da prizna da se ponovno vjenčava. “Ja samo potvrđujem što tabloidi govore što je to što se vjenčate”, rekla je.

“Oh, um … Dakle, ako kažem da jesmo, onda kažem da jesmo. A ako ne kažem da ne, onda bi to bilo i tužno – reče Stefani, skicu oko pitanja. “Pa, što mislite o tome? Ti si u braku. Što misliš da bih trebao uraditi za to? “Pitala je DeGeneres, koji je tvrdio da se Stefani zasigurno treba udati.

Dok mama dvoje nije otkrila da je na horizontu postojao datum vjenčanja, otkrila je da je definitivno razmišlja. “Volim vjenčanja. Djeca ga vole. Volimo ga “, rekla je. “Cijelo vrijeme mislim o tome.”

Gwen Stefani se uklapa u Blake Shelton’s Oklahoma Ranch u Full Camouflage

Stefani je objavio veliku vijest da je zaustavila Ellen reći: Ona radi svoj prvi stan u Las Vegasu u Planet Hollywood Resortu i Casinu. “Osjećam se jako nervozno, ali stvarno uzbuđen”, rekla je, dodavši kako se “ne osjeća stvarno.”

Ovdje možete provjeriti popis datuma i znati da vaš novac ide na dobar razlog. “Svaka ulaznica koju prodajem za emisiju, $ 1, ide na Cure for Kids, koja je lokalna ljubav prema Vegasu”, rekao je Stefani..

“Samo se osjeća dobro.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 18 = 21

map