Julianne Houghova “Baby Blonde” kosa bila je inspirirana njezinim slikama

Obično kad kupujemo nove inspiracije boje kose, obično završimo s prikazivanjem zaslona celebova koji volimo, ili onom koju smo vidjeli na hranu za stilist Instagram. Ali ponekad ideja za savršenom bojom dolazi od neočekivanog izvora, poput virusnog mema psa u uhu koji ima svoje snijega u karamelu, ili u slučaju Julianne Hough, vaše vlastite bebe fotografije.

Tvoju maminu kolekciju fotografija vašeg djeteta može biti premijer #ThrowbackTržavni sadržaj, za Houghov stilist Riawna Capri, zvijezde dječjih godina bili su inspiracija za novom bojom kose njezina klijenta za nadolazeću ulogu u filmu. Capri je otišao u Instagram i podijelio Houghovu promjenu boje.

Svima vama frizer, po prvi put ikad, @JulesHough je #bleachandtone! ✨��✨ Koji je ljepušan velik dio natrag do njezinih korijena, do kada je bila 1! Zato zovemo ovu boju #BabyBlonde ���� Ha! Pitala sam se mnogo puta u prošlosti, ako je sve izblijedjelo, a odgovor je uvijek bio ne, sve do prije nekoliko tjedana. Igrala je #BettyBrosmer, koja je bila jedna od najvećih modela pokrovne djevojke svog vremena u 1950-ima. Stvorila je #ShapeMagazine nakon godina pomaganja ženama s povjerenjem i savjetima da budu zdravi i prikladni. ���� Ova uloga nije mogla biti prikladnija za moj lijepi, atletski, zdravstveno svjestan prijatelj, zar ne misliš? Očekujuće vidjeti ovu #platinumblonde u akciji u #BiggerTheMovie! ❤️ {{{strana napomena: velika zahvaljujući mojoj snazi ​​@olaplex Za održavanje svoje kose zdrav i snažan! Ova slika je posve sušena na zraku, bez topline, i još uvijek sjajan ����}}}

Post koji dijeli Riawna Capri | Hairstylist (@riawna) na

RELATED: Svakodnevno Ljepota Buzz: Julianne Hough’s ružičasta zlatna šminka za oči

U Instagram naslovu koji prikazuje Houghovu novu svijetlu plavu kosu, koju Capri pozorno zove “Baby Blonde”, stilist je podijelio kako je postigla boju:

“Za sve vas frizer, po prvi put ikad, @ JulesHough je #bleachandtone! Koji je ljepušan velik dio natrag do njezinih korijena, kad je bila 1! Zato smo zovemo ovu boju #BabyBondon Ha! Ja sam stečen pitali manyyyy puta u prošlosti, ako je sve izblijedjelo, i odgovor je uvijek bio ne, sve do prije nekoliko tjedana. “

Uloga koju Hough priprema? Prema riječima Capri, igrat će Betty Brosmer, suosnivač časopisa Oblik, u nadolazećem filmu veći.

“Igrala je #BettyBrosmer, koja je bila jedan od najvećih modela pokrovne djevojke svojeg vremena u pedesetim godinama 20. godine. Stvorila je #ShapeMagazine nakon godina pomaganja ženama s povjerenjem i savjetima da budu zdravi i prikladni. : Muscle_tone1: Ova uloga nije mogla biti prikladnija za moj lijepi, atletski, zdravstveno svjestan prijatelj, zar ne? Veseli se gledajući ovo #platinumblonde u akciji #BiggerTheMovie! “

VIDEO: Julianne Hough otkriva kako njezina kronična bolest utječe na njezinu sliku tijela

Ono što je najviše impresivno o Hough’s Baby Blonde kosu je kako je sjajno unatoč tome što se samo izbjeljuje. Capri, koji je veleposlanik Olaples, spomenuo je da je koristila tretman marke koji popravlja veze kose koje se slomaju tijekom kemijske prerade kako bi zvijezda ostala sjajna.

Razmislite o izvoru Houghove boje za kosu koja je razlog za humor vaše majke kada se želi prisjetiti svog djetinjstva kada ste u kući za blagdane ove godine. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 − = 49

map