Julie Bowen na njenom hot Hervé Léger haljini da “samo ’80s Supermodeli bi mogli nositi”

Julie Bowen gleda dobro. Zvijezda je izašla na 5. godišnjoj proslavi Emmyja u jednoj od najboljih pogleda – živahnu narančastu haljinu Hervé Légeru. Bowen je uklopio haljinu koja se higjelo (koja je sadržavala srebrne proreze duž bočnih strana i dekoltea) s podudaranjem metalnih sanduka s petom Giuseppe Zanotti i zrcalnom kvačilom.

“To je uvijek bio stil odjeće koji samo 80-ih supermodeli mogu nositi – haljine Hervé Léger – i nisam mogao,” Bowen kaže InStyle.com “Bio sam kao,” F-it, ovo bi moglo biti posljednji put kad bih ikada idi na sve te zabave ili imaj sreću da bude nominiran za Emmy. Imam Hervé Léger, da jesam! “

Bowen, nominirana za najbolju sporednu glumicu u kategoriji Comedy Series za njezinu ulogu Moderna obitelj kao i smiješna majka od tri Claire Dunphy, sigurno je imao puno slaviti na događaj. Ostali sudionici su bili Bowen’s Moderna obitelj Sarah Hyland, zajedno s Zoe Saldanom, Michelle Dockery, Jessica Paré i Padma Lakshmi.

Jeste li spremni za više Emmyja? Pogledajte najseksi izgleda da ikad idete na crveni tepih ovdje!

–Izvješćivanje Scott Huvera

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 4 =

map