Justin Bieber i Hailey Baldwin sada su (vjerojatno, možda) službenici Instagrama

Kad je riječ o statusu odnosa Justin Bieber i Hailey Baldwin, to jednostavno ne možemo shvatiti. Otišli su od datinga da upoznaju druge ljude da budu “samo prijatelji” koji izlaze na ulicama N.Y.C.

Pa, tajna može konačno biti gotova. U subotu je Bieber naizgled napravio stvari Instagram službenim objavljivanjem videozapisa o sebi i Haileyu kako visi. Dok pjevač odmara glavu na stol, Hailey gleda izravno u kameru i zaigrano gura jezik.

Možda se ne čini kao dokaz ekskluzivnog odnosa, ali za Biebs, ovo je velika stvar. Kada je on i opet, opet djevojka Selena Gomez kratko pomirila svoju ljubav jedni prema drugima početkom 2018, 24-godišnjak nije objavio nikakve slike ili video od dva canoodling. 

Štoviše, par je navodno nazvao zatvoriti ubrzo nakon pohađanja terapije parova za pitanja povjerenja koja proizlaze iz Justinovog kontakta s Hailey. 

Prošli tjedan, Hailey i Justin bili su uočljivi što su se pojavili diljem New Yorka u vidokrugu. Prije toga, zajedno su zajedno u Miamiu odlazili početkom lipnja – mjesec dana nakon što je model i njezin rumored beau Shawn Mendes napravili svoj par debitirajući na Gala. 

Justin Bieber and Hailey Baldwin
247PAPS.TV / SplashNews.com

Do kraja svibnja, rekao je Baldwin Times UK da su ona i Biebs bili samo prijatelji. “Viknemo i super je lijep i jako, vrlo lijep mladi gospodin”, rekla je. “Ali ja sam jedini, dating pool je malen, rijetkost je pronaći nekoga tko ima iste ideje i moral kao i mene, ali prije toga sam pronašao takve ljude koji su osvježavajući.”

Također je dodala da je njezin javni odnos s pjevačem “čudan”, govoreći: “Nikada nisam prošao kroz takav odnos visokog profila”, rekla je. “Ali, obojica su nas doveli do spoznaje da radimo mnogo bolje kao prijatelji, on je netko koga stvarno steknem, a sada je vrlo zrela situacija.

Brzo naprijed mjesec dana, a naizgled su zapečatili status glupim licima na društvenim medijima. Ova dva poteza brzo, pokušajte se držati koraka.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map