Kako napraviti At-Home boju kose izgledaju kao profesionalni salon posao

Sveobuhvatna ravna boja, zrnasto istaknuto, ili plavuša koja se malo njiše isto blizu krajnjeg kraja spektra obično su mrtve priče da je nova nova boja posao DIY, što je dovoljno da uplaši čak i najiskusnijeg ljubavnika kose daleko od prolaznih kutijica u ljekarni. Ipak, zauzeti raspored i proračun u ovo doba godine, izleti u salon mogu biti malo i daleko, s mnogim od nas u iskušenju da se stvari u svoje ruke. S pravom metodom, taj okvir kućne boja kose može dati rezultate na salonu, a Vidal Sassoon Global Ambassador Duffy, koji je iznad toga radio na svojoj magiji na showu Londonskog tjedna mode Thomas Taita, podijelio je svoje znanje o tome kako točno svladati učinak.

RELATED: Nosite Pantoneovu boju godine u kosi

Jesi li se ikada zapitala hoće li pokupiti tu kutiju od pepeljaste plave, ili uzeti kući opciju za medu plavu? Prije nego što krenete u trgovinu, upotrijebite svoju boju oka i ton kože kao pokazatelj načina na koji biste trebali ići. “Kada je u pitanju plavuša, hladnija vrsta s ružičastim tonovima kože i plave ili zelene oči dobro izgledaju s pepeljastim plavim sjenama”, kaže Duffy. “Dok topli tip sa zlatno-smeđim tonovima kože i smeđim očima izgleda dobro s zlatnim karamelom ili toplim plavokosima.” Slijedite istu pravilnu oštrinu prilikom traženja boje neravnine ili crnkinje, a nakon što odaberete boju, podignite opciju lagano upaljačima za liječenje krajeva. “Više od 80% žena koje boje svoje kose kod kuće primjenjuju jednu formulu na čitavu glavu”, dodaje Duffy. “Većina hairstylista drukčije obrađuje korijene i duljinu kose kako bi dobili boju koja je pomiješana i puna bogatih dubina i tonova”.

RELATED: Većina-Googled: Kako mogu obojiti svoju kosu?

Budući da su vaši korijeni novi porast i nikad prije nisu bili obojeni, mogu imati više poteškoća u apsorpciji boja od vaših krajeva, koji su porozniji i apsorbiraju boju puno brže. Usredotočite se na tamniju formulu oko korijena, zatim obložite svoje srednje duljine i završite svjetlijom nijansom kako biste izbjegli točnu tamnu pojavu. Duffy također preporučuje da započnete svoju aplikaciju oko krune, a zatim radite svojom glavom prema odjeljku u smjeru kazaljke na satu. “Želite završiti boju kose oko zatiljke i linije kose, budući da se te nitke razvijaju brže”, savjetuje.

FOTOGRAFIJE: 11 stvari koje treba znati prije bojenja vlastite kose

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map