Kako se Chrissy Teigen Braless odijeva?

Vrijeme u Miamiju može biti vruće, ali Chrissy Teigen je toplije. 31-godišnji model izašao je u gradnju na plaži jučer nosio vatru zmaj haljinu, a možete se kladiti da je okrenula glave cijelu noć.

Teigen i muža John Legend uživaju u R & R-u u Miamiju ovog vikenda dok prisustvuju prijateljskom vjenčanju, ali čak i kad su na odmoru, to vruće momma stil je na mjestu. Teigen je uočen kako ju je jučer napustio u hotelu koji je nosio prekrasnu zlatnu haljinu s ružičastom haljinom od Raisa i Vanessa, a izgledala je kao da je odmah izašla s pistu! Haljina, koja je bila prilično obična, osim nekih strateški postavljenih veza, nije pogodovala nošenju grudnjaka, ali Teigen ga je posjedovao, pokazujući malo podvozja i flaunting joj fit frame. 

VIDEO: Chrissy Teigen pokazuje njezin veliki Mac PJs

 

Crna i crvena haljina iz najnovije kolekcije marke ima puno toga što se događa. Pored svojih prozirnih ploča, također ima elegantni remen, i zamršeni motiv zmaja na stranama. Teigen je nadopunio ukrašeni broj s jednostavnim crnim pete i crnom kvačilom, kao i nizak konjski rep i podudaranje crvene usne.

Ona izgleda nevjerojatno ✨ @ chrissyteigen nosio Raisa & Vanessa AW18 posebnu haljinu Styled by @monicarosestyle #monicarosestyle #chrissyteigen #raisavanessa #hautecouture #asian

Post koji su podijelili Raisa & Vanessa (@raisavanessa)

Prekrasna @ chrissyteigen nosi Raisa & Vanessa Dragon detaljan Lace Maxi haljina #hautecouture #hautecouture #raisavanessa #chrissyteigen Stilirano @monicarosestyle #monicarosestyle Make up Artist @laurapolko

Post koji su podijelili Raisa & Vanessa (@raisavanessa)

Ako haljina podsjeća na još jedan Chrissy Teigenov nedavni izgled, to je zato što u posljednje vrijeme voli ovu marku! Sport Illustrated model je nosio sličnu odjeću Raisa i Vanessa na L.A. premijeru filma Ljepotica i zvijer ranije u tjednu.

Na čelu ljepote i zvijeri! @laurapolko @allanface @monicarosestyle ❤

Post koji dijeli chrissy teigen (@ chrissyteigen)

@ chrissyteigen pogodio je crveni tepih u @raisavanessa ✨���� styled by @monicarosestyle #redcarpet # thebeautyandthebeast #johnlegeng #couture

Post koji su podijelili Raisa & Vanessa (@raisavanessa)

RELATED: Chrissy Teigen će vas oslanjati na bolju fluktuacijsku težinu

Teigen izgleda kao da voli ove haljine i moramo se složiti – izgleda zapanjujuće!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

67 − 66 =

map