Kako ukloniti Glitter iz odjeće, lica i kose

Još uvijek pronalazite svjetlucavo mjesto od svoga novogodišnjeg slavlja? Teška istina o glitter je da nakon što ste se zabavili s njom, poznato je da je teško ukloniti iz svoje odjeće, vaše kuće i sebe – tako da smo se okrenuli stručnjacima i internetu za savjete o tome kako ga protjerati za dobro. Evo što su imali reći:

RELATED VIDEO: Tri cool načina da nose glitter

Kako ukloniti Glitter od odjeće
Mnogi stručnjaci predložili su upotrebu trake ili valjka, ali Kidspot nam je dao najdragocjeniji savjet. (I tko zna kako ukloniti svjetlucavost bolje od roditelja?) Jednostavno raspršite sparklesom prekrivenu odjeću s aerosolnom folijom, neka se osuši, a zatim operi (sama po sebi ili će se svjetlucanje ponovno pojaviti na ostalim dijelovima tereta).

RELATED: Kako stvoriti vlastitu paletu ruževa

Kako ukloniti Glitter iz kože
Jedna osoba koja može znati ukloniti svjetlucavost bolje od roditelja? Izvrsna umjetnica. Lori Leib, kozmetički umjetnik i kreativni direktor Bodyography Cosmetics kaže da koristi prirodno ulje, kao što je kokosovo ulje. “Umočite prste u ulje i lagano utrljavajte na svjetlucanje u malim kružnim pokretima da biste je uklonili s kože”, kaže ona. “Slijedite ovaj korak brisanjem lica s brisanjem ili vodom natopljenim pamučnim slojem kako biste uklonili preostalo ulje i svjetlucanje.”

RELATED: Kako produžiti život vašeg ispuštanja

Kako ukloniti Glitter iz kose
Opet, to je ulje za pobjedu. “Uzmite najbolje vrhunsko maslinovo ulje koje imate pri ruci, pecite ga sve preko glave i masažu za duboko kondicioniranje”, kaže Yoav Tauber, generalni direktor salona Jose Eber u Millburnu, N.J. “Nakon 10 minuta isperite. Vaša kosa će biti bez glitter-a i osjetite svilenkasto glatko. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 − = 67

map