Kate Hudson je jako uzbuđena zbog Broncosova koji se približavaju Super Bowlu

Ako slijedite Kate Hudson na bilo koji oblik društvenih medija, postoji jedna stvar koju sigurno znate: ova gal voli Denver Broncos. Otkad se pridružio Instagramu, glumica je razmrsila slike o odmoru i obiteljskom dobu s fotografijama koje vole svoje omiljene ekipe. Tako je sigurno reći da kada su Broncos pobijedili Patriota 20-18 u prvenstvu AFC u nedjelju navečer, Hudson je bio više nego samo malo sretan. 

Majka dviju osoba zaustavila je Danas pokazati jutros za promociju svog novog filma, Kung Fu Panda 3, ali ne prije nego što je domaćinu Mattu Laueru pokazao kako je uzbuđena što su Broncos krenuli na Super Bowl. 

“Pričajmo o vašoj ruci, razgovarajmo o Denveru Broncosu. Ti si veliki fan”, kaže Lauer glumici, gestikulirajući na metalnoj flash tetovaži ukrašenoj riječi “Broncos” na Hyssovom bicepu. Ispostavilo se da je Hudsonova ljubav prema Denverovom timu počela u vrlo mladoj dobi. 

“Ja sam veliki Peyton Manning navijač, a odrastao sam u Coloradu pa kad je Peyton Manning našao svoj put prema Broncosu, cijela nam je obitelj bila baš kao i”ahhhh,Gledajte videozapis u nastavku da biste vidjeli Hudsonu o njezinim navikama gledanja igara, a tko će joj biti novaca kada će njezini voljeni Broncos preuzeti Pantere na Super Bowlu 2016.. 

RELATED: Previše sladak sinovi Kate Hudson čine svoj debitantski crveni tepih

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map