Kate Hudson preuzima kose od Leonardo DiCaprio’s Titanic Era

Sa voljenim blockbuster hitom Titanski slaveći svoju 20. godišnjicu ove godine, prikladno je da se Kate Hudson okreće originalnom Leonardo DiCapriju 90-ih godina za nadahnuće kose.

Kao Zamalo poznat alum nastavlja razvijati svoje dramatične buzzove izrezane iz njenog nadolazećeg filma Sestra, ona je kreativna s njom između piksela rezanje uzimajući neke styling znakove od Jack Dawson.

U četvrtak je zvijezda ušla u Instagram kako bi upitao obožavatelje “tko ih je nosio”, debitirajući njezin obrezani rez sa tijesno srušenim stranama i komadiće i savjete à la DiCaprio od premijere iz prosinca 1997. Titanski.

Tko ga je nosio bolje? �� #Hairspiration @leonardodicaprio

Post koji dijeli Kate Hudson (@katehudson)

I dok je glumac “Revenant” dao glavne avanture na sanjkama u sivoj opremi i kravati, Hudson, koji je u listopadu priznao Ellen DeGeneres da se bori s zastrašujućom “neugodnom” međusobnom pozornicom – sigurno izgleda pravda , Kao što je parova ‘učiniti s laskavu tonu fuchsia ruž za usne u selfie.

Nazvat ćemo ga kao kravatu!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 − = 59

map