Kate Middleton upravo je izašla u njen najseksi seksualni izgled

Čak ni vojvotkinja Cambridgea ne može pobjeći od najtoplijih trendova ljeta. Večeras, Kate Middleton izašla je na mjesto večeru u Prirodoslovnom muzeju u Londonu nosi ono što bi moglo biti njezina najseksi odjeća do danas.

Za tu je prigodu kraljevska ljepotica spustila ramena u prekrasnoj bijeloj haljini londonske dizajnerice Barbara Casasole, brazilskog roda. Zapanjujući broj na ramenu izrađen je od rasteznih dresova i ima obične mrežaste ploče, zatvarač na prednjoj strani i bljesak iz bedara. Princeza Kate dovršila je svoj izgled sa sandukom Sandus Schutz i elegantnom metalnom kvačilom koja je oblikovala njezine crvene niti u njezinim potpisima dugim, labavim valovima. Razgovarajte o jednom sastavu koji oduzima dah.

Kate Middleton off shoulder dress Embed
Matt Dunham – Bazen / Getty

Vojvotkinja je prisutna Muzej muzeja godine 2016. Nagrada na manifestaciji koja se godišnje dodjeljuje jednom izvanrednom muzeju koji je u prethodnoj godini pokazao izvanrednu maštu, inovativnost i postignuća. Jedna stvar je sigurna: u ovom trenutku nećemo dobiti ovaj izgled.

VIDEO: Kate Middleton je najzamjetnija odjeća

 

Povezano: Kate Middleton stuns u haljinu od čipke i Black Fascinator

Da biste vidjeli više od najcjenjenijih odjeće Kate Middletona, kliknite gornju žutu gumb da biste pogledali galeriju.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 58 = 64

map